Skip to main content

Gastvrij & Techniek

Uw bezoek verdient die extra aandacht! We helpen u de balans te vinden om een veilige en welkome ontvangst te regelen voor uw organisatie. We gebruiken technologie om de hospitality te laten stralen en verbinden zo mens, proces en omgeving op de juiste wijze aan elkaar.

Welkom! Ontvangst Portal

We adviseren u over de nieuwste technologische oplossingen die de bezoekbeleving kunnen ondersteunen.

Lees meer over de portal bij uw organisatie

De waarde van een wakend oog binnen uw bezoekbeleving.

GastVeiligheid is een volledig concept waarbij we mens, proces en omgeving aan elkaar koppelen vanuit een gastvrijheidsrol met een oog voor veiligheid. Sluit veiligheid in het hart van uw bezoekbeleving.

Vraag hier uw GastVeiligheidsanalyse aan

Verandertrajecten

Gastvrije oplossingen, die aansluiten op de moderne ontwikkelingen en die passen bij de gewenste bezoekbeleving. Daarbij houden we rekening met imago, kosten en vooral de mens. Van draagkracht creëren tot het meetbaar maken van hospitality. Welkom! helpt van A tot Z.

Lees meer
Een hospitality medewerker ontvangt op een gastvrije manier twee bezoekers

Vragen over onze dienstverlening?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.