Skip to main content

GastVeiligheid

Met GastVeiligheid wordt veiligheid, vanuit de juiste visie, in het hart gesloten van uw bezoekbeleving. Door profiling technieken signaleren we vroegtijdig afwijkend gedrag en weten we proactief hoe daarop te handelen. Met dit concept maken we samen de wereld veiliger, op de meest gastvrije manier.

GastVeiligheid: het beste van twee werelden

 

Uit de praktijk blijkt dat het moeilijk is om gastvrijheid en veiligheid in één en dezelfde rol te combineren. Met GastVeiligheid wordt veiligheid geïntegreerd en gecentraliseerd in de processen van uw bezoekbeleving. Om dit op de meest succesvolle manier te implementeren, ontwikkelen we een gezamenlijke visie. Zo ontstaat het fundament waarmee veiligheid en gastvrijheid één worden: GastVeiligheid.

Een centrale rol in uw bezoekbeleving, vanuit een gedeelde visie

De Protective Host, de medewerker die opgeleid is in GastVeiligheid, wordt geselecteerd op basis van de juiste competenties. Gedurende 2 weken wordt iedere betrokkene specialistisch opgeleid, met kennis van uw veiligheidsvisie en imago. Daarna blijft de Protective Host zich continu ontwikkelen binnen het programma.

GastVeiligheid: de 5 belangrijkste voordelen

  • Vergroten van uw positieve bedrijfsimago
  • Versterken van de juiste bezoekbeleving
  •  

    De-escaleren bij onwenselijk gedrag
  • Signaleren van potentiële dreiging en preventief handelen
  • Ondersteunen van de bedrijfshulpverlening

 

Download Whitepaper 

Hoe belangrijk is een veilig gevoel voor de bezoekbeleving? En hoe breng je gastvrijheid en veiligheid met elkaar in balans? Lees er alles over in onze whitepaper ‘GastVeiligheid’.

 

Dag van de Hospitality

De Dag van de Hospitality stond in 2021 in het teken van GastVeiligheid. Bent u benieuwd naar de visie van de politie op gastvrijheid? De kijk op hospitality in het beroepsonderwijs? Of wilt u weten hoe een veilige bezoekbeleving kunt creëren? U kunt de sessies terugkijken

GastVeiligheid

Een hospitality medewerker ontvangt op een gastvrije manier twee bezoekers

Vragen over onze dienstverlening?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.