Skip to main content

Welkom! Ontvangst Portal

Met onze kennis en ervaring uit het security- en hospitality vak ontwikkelden wij een betrouwbare, veilige en gebruiksvriendelijke portal. Een gastvrije, technologische oplossing die aansluit op de moderne ontwikkelingen en past bij uw gewenste bezoekbeleving. Daarbij houden we rekening met imago, kosten en vooral de mens.

Uw bezoek verdient die extra aandacht!

De Welkom! portal ondersteunt iedere gastvrouw. Zij kan zich zo focussen op de persoonlijke ontvangst van uw bezoekers. De moderne en technologische oplossing is geheel passend te maken aan uw bezoekbeleving. Hierbij verliezen we de veiligheid niet uit het oog.
 

Uw customer journey volledig gedigitaliseerd

Met de Welkom! portal worden registratie-en veiligheidsrichtlijnen op een nieuwe wijze onderdeel van de bezoekbeleving. Alles volgens de privacy wetgeving. Het ontvangstproces verloopt hierdoor efficiënter. Uw gastvrouw heeft nu de vrijheid om dynamisch uw bezoekers te ontvangen, passend bij uw imago.

 

Lees hier over de mogelijkheden voor de portal bij uw organisatie.

Een hospitality medewerker ontvangt op een gastvrije manier twee bezoekers

Vragen over onze dienstverlening?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00.

Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.