Skip to main content

Mobiele surveillance

Binnen uw veiligheidsoplossing is adequate opvolging bij incidenten of calamiteiten essentieel. Securitas zorgt met mobiele surveillance voor een effectieve en efficiënte afhandeling van alarmmeldingen.

Neem contact op

Voordelen mobiele surveillance

Securitas is specialist en marktleider op het gebied van mobiele surveillance in Nederland met:

  • een landelijk dekkend netwerk met ruim 295 auto’s en 750 surveillanten; zo zijn we altijd bij u in de buurt
  • specifiek voor Securitas ontwikkelde software waar internationaal gebruik van wordt gemaakt
  • aantoonbare kwaliteitsgarantie door de nieuwste technieken (GRS) en veiligheidskeurmerken
  • 26 lokale vestigingen die landelijke dekking combineren met kennis van uw lokale vestiging
Bekijk het overzicht van al onze vestigingen
Securitas beveiligers lopen naar hun auto

Onze diensten

Onze surveillanten ontzorgen u met:

  • alarmopvolging en-verificatie
  • opening- en brand-/sluitrondes op alle mogelijke locaties en tijdstippen
  • interne- en externe rondes
  • assistentieverzoek

Securitas Operations Center

Met de hedendaagse technologie van het SOC, onder andere de plek van onze alarmcentrale, realiseren we steeds vaker dienstverlening op afstand. Securitas maakt wereldwijd gebruik van geavanceerde surveillance- en communicatietechnologie. Hiermee wordt alarmverificatie nog efficiënter en kunnen we onze surveillanten zo effectief mogelijk inzetten. Dit voorkomt onnodige kosten. De surveillancewagens staan via GPS continu in verbinding met het SOC waar automatisch wordt berekend welke surveillant het dichtst bij een alarmmelding is.

Meer informatie
De auto van een mobiele surveillant is voorzien van geavanceerde technologie

Geavanceerde technologie

Door de continue doorontwikkeling van onze technologie kunnen we in de toekomst met voorspellende analyses nog gerichter werken en rapporteren. Onze dienstverlening is daarnaast door digitale rapportage van het alarmverificatieproces volledig transparant. Op termijn zal deze rapportage aangevuld worden met on-sitefotografie van afwijkende situaties.

Kostenbesparing door diensten te combineren

Naast de standaard diensten kunnen onze surveillanten gecombineerde diensten uitvoeren op tijden dat dit uw primaire proces niet verstoort. Denk hierbij aan maandelijkse BMI-controles en controles van uw veiligheidsmiddelen (brandblussers, haspels, noodverlichting). Goed gedocumenteerd, zodat u altijd aan alle wettelijke eisen voldoet.

Meer informatie

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.