Skip to main content

Business Intelligence (BI)

Met Business Intelligence op afstand kunt u uw beveiligingsoplossing niet alleen inzetten voor uw veiligheidsbehoeften, maar ook voor het analyseren en het plannen van uw bedrijfsprocessen.

Neem contact op
Inzet van mens, kennis en techniek voor een veilige werk- en leefomgeving

Verzamelen en analyseren van gegevens

Zo kunt u bijvoorbeeld het aantal personen tellen dat door een toegangspoortje loopt (people counting). Of u kunt de verblijfsduur van uw klanten op een bepaalde plek visualiseren (heatmapping). Deze analysevormen leveren gegevens voor belangrijke beslissingen over bijvoorbeeld productplaatsingen en de beoordeling van reclamecampagnes.

Loyaltyprogramma

Leer uw klanten nóg beter kennen. Hoe meer u weet van uw klanten, hoe beter u kunt inspelen op hun behoeften. Afhankelijk van de branche, kunnen wij een effectieve koppeling tot stand brengen met kentekenherkenning. Zo is het in de Carwash- en Petrolbranche interessant om het kenteken aan een persoon te koppelen.

Meer informatie over de petrolbranche

Carwash Intelligence

Specifiek voor de carwashbranche levert Securitas een loyaltyprogramma op basis van kentekenregistratie. De slimme combinatie van hard- en software geeft onder andere inzicht in de massa ongeregistreerde klanten, de status van de auto bij binnenkomst en optimaal inzicht in het aantal bezoekers en hun verblijfsduur.

Bekijk hier meer voordelen van Carwash Intelligence

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.