Skip to main content

High Security Room

Voor klanten met een verhoogd risicoprofiel hebben we in het Securitas Operations Center (SOC) een speciaal afgeschermde afdeling beschikbaar. Vip’s, multinationals en hoog-risicoklanten: al twintig jaar vertrouwen ze op de High Security Room (HSR), een speciaal afgeschermde afdeling binnen de alarmcentrale van Securitas.

Neem contact op
Centralist handelt melding af in de alarmcentrale van Securitas.

Complexe protocollen

Complexe protocollen en snelle afstemming met hulpdiensten krijgen daar exclusief aandacht. Onze extra getrainde en zeer ervaren centralisten zorgen ervoor dat de speciale situaties die specifieke afhandeling krijgen die noodzakelijk is. “In noodsituaties kunnen we razendsnel schakelen en handelen. We hanteren een reactietijd van maximaal tien seconden, maar vaak reageren we al na enkele seconden op een alarmmelding.”

Niet alleen medewerkers van multinationals, vip’s en bedrijven met complexe protocollen maar ook kwetsbare doelgroepen die door de Nationale Politie worden beveiligd, maken gebruik van de dienstverlening van de HSR. Het is een verantwoordelijke taak, waarbij het vooral gaat om de snelheid van handelen. Ons team is zich daar heel erg van bewust.

Marco Centralist High Security Room
Stad van bovenaf

De High Security Room

20 jaar veiligheid op hoog niveau

1000+
voertuigen zijn beveiligd dankzij de keuze van onze partners voor de High Security Room.
24/7
kunnen onze partners rekenen op adequate alarmafhandeling.
2002
is het jaar dat de High Security Room werd opgericht.

Bekijk ook de infographic over de partners van de HSR

Al twee decennia lang vertrouwen klanten met een hoog risicoprofiel op de High Security Room (HSR). Op deze speciale afdeling in het Securitas Operations Center (SOC) zorgen onze centralisten voor een razendsnelle opvolging en professionele afhandeling van de alarmen van klanten met specifieke beveiligingsbehoeften. VIP-klanten krijgen daarbij de hoogste prioriteit. De hoge kwaliteit van de HSR wordt mede mogelijk gemaakt door de fijne samenwerking en het vertrouwen van onze partners. In deze infographic stellen we ze aan u voor.

Bekijk de infographic

Meer weten over High Security Room?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.