Skip to main content

Live View

Live View zet uw camerabeelden direct door naar de 112-meldkamer. Alle hulpdiensten (politie, ambulance en brandweer) zijn aangesloten. En u ook. Tenminste, als u gebruikmaakt van de alarmcentrale van Securitas, het Securitas Operations Center (SOC).

Neem contact op

Securitas Operations Center

Het SOC, de alarmcentrale van Securitas is aangesloten op Live View. Of het nu gaat om een overval, inbraak of brand, de hulpdiensten kunnen direct ingrijpen. Alarmmeldingen en videobeelden zetten we live door. Door direct mee te kijken, spelen de hulpdiensten sneller en beter in op een mogelijke noodsituatie. Daarmee is een pakkans groter en blijft de schade beperkt.

Meer informatie over het SOC

Waarom Live View?

Met Live View bent u verzekerd van effectieve opvolging van een alarmmelding. Een paar kenmerken en voordelen:

  • Ervaren centralisten beoordelen uw camerabeelden en zetten die bij onraad direct naar de 112-meldkamer door.
  • Hulpdiensten ontvangen al informatie over het incident vóór aankomst en weten welke inzet nodig is; hulp kan daardoor efficiënter worden ingezet.
  • Daders worden op heterdaad betrapt en de pakkans is groot, mede doordat de politie informatiegestuurd kan handelen.

Retailers makkelijk aan te sluiten

Veel ondernemers hebben al een camerasysteem. Maar dit is niet altijd geschikt om aan te sluiten op Live View. Speciaal voor deze ondernemers heeft Securitas LiveGUARD ontwikkeld. Een programma waarmee u als retailer kunt beschikken over een professioneel camerasysteem.

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.