Skip to main content

Remote Video Solutions Go

Remote Video Solutions (RVS) Go is een combinatie van de camera's met slimme software én monitoring en beveiligingsdiensten op afstand met lokale opvolging. Deze combinatie zorgt voor real time beveiliging die helpt incidenten te voorkomen, de werkzaamheden van beveiligers te optimaliseren en kosten te verminderen.

Neem contact op
Camerabewaking bij een kantoorpand

Camera's met een hoge resolutie

Met RVS Go camerabewaking kunnen videobeelden met een resolutie tot 1080p opgenomen worden. Deze scherpe beelden in hoge resolutie vergroten de kans om daders te identificeren, wat leidt tot een hoger aantal opgeloste incidenten. RVS Go is uit te breiden tot maar liefst 16 camera's.

Verbonden met het Securitas Operation Center

Het RVS Go platform is rechtsreeks verbonden met de Securitas Opereration Center (SOC). Indien de camera’s worden ingezet voor het detecteren en voorkomen van inbraken of vandalisme zullen deze uitgerust worden met intelligente video analyse software. Dankzij deze slimme software, zal de camera een alarm genereren op het SOC. De vakkundige centralisten zullen snel en adequaat reageren.

Meer informatie over het SOC

Automatische herstelmaatregelen

Remote Video Solutions werkt vanuit een open platform, met schaalbare apparatuur. Ze bieden organisaties de flexibiliteit om een breed scala aan bestaande apparaten te koppelen en mogelijk op te schalen zodra omstandigheden veranderen. De prestaties van alle geïntegreerde IP-apparaten worden continu gecontroleerd, waarbij storingen worden gemeld voor herstelmaatregelen.

Geen hoge investering

Securitas Remote Video Solutions vereisen geen aanzienlijke investering vooraf, maar worden aangeboden als een Video Surveillance as a Service (VSaaS) concept. Zo wordt de nieuwe techniek toegankelijk voor u, inclusief proactieve optimalisatie van apparatuur, software en reactiestrategiën. Als een volledig beheerde oplossing worden alle installaties, onderhoud, bewaking en externe services door ons afgehandeld, waardoor de tijd en moeite van het beheren van meerdere leveranciersrelaties wordt verminderd.

De voordelen van RVS Go:

  • Proactief beveiligd
  • Videoresolutie tot 1080p
  • Uit te breiden tot 16 camera's
  • Slimme software
  • Rechtstreeks verbonden met het SOC
  • Schaalbaar
  • Geen hoge invessteringen vooraf 
Een centralist in de alarmcentrale monitort meerdere camerabeelden

Hoe werkt het?

  • Het netwerk van camera's en andere sensoren wordt aangesloten op het SOC.
  • Potentële bedreigingen worden worden door camera's geïdentificeerd en vervolgens automatisch geanalyseerd op basis van vooraf gedefinieerde criteria.
  • Indien nodig wordt een centralist in het SOC gewaarschuwd. Op gepaste manier wordt er onmiddellijk actie ondernomen om de dreiging te beheersen.

Afhankelijk van uw situatie kan RVS Go op diverse manieren worden ingezet.

Meer weten over RVS Go?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00.

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.