Skip to main content

Safety

Creëer een goed en up-to-date safetybeleid voor een veilige werkomgeving voor uw medewerkers en bezoekers.

Onze Safety oplossingen
Een Securitas medewerker helpt een kind met verwondingen

Voordelen

  • Securitas biedt u deze veilige werkomgeving door safety en security te integreren. We zorgen hiermee voor een veiligheidssynergie: zowel intentionele dreigingen van buitenaf (zoals bijvoorbeeld inbraak en diefstal) als niet-intentionele incidenten van binnenuit (bedrijfsongevallen, uitglijden, hartstilstand, beginnende brand) worden voorkomen of beperkt.
  • Geïntegreerd borgen beide disciplines de totale bedrijfsveiligheid. Het efficiënt inrichten van uw veiligheidsproces kan tot een kostenbesparing van wel 15% leiden.
  • Daarnaast zorgt Securitas ervoor dat u geen omkijken heeft naar het up-to-date houden van uw safetymaatregelen, die standaard aan strenge en continu veranderende wet- en regelgeving moeten voldoen.
  • Maakt uw bedrijf veranderingen door en moeten de maatregelen daardoor worden aangepast? Securitas heeft de kennis en capaciteit om vlot en flexibel met u mee te bewegen.

Hoe pakken we dit aan? Duidelijk gestructureerd:

  • We brengen de behoeften en het risicoprofiel in kaart door middel van analyse of een RI&E.
  • We stellen een Plan van Aanpak op: welke risico’s worden met welke maatregelen en door wie weggenomen of verminderd?
  • We bieden u maatwerk gebaseerd op behoeften/ doelstellingen en budget: van het opstellen van een calamiteitenplan, geven van BHV-trainingen, producten tot totaalondersteuning op safety- en securitygebied.
Lees hier welke Safety oplossingen wij bieden

Meer weten over Safety?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.