Skip to main content

Safety-trainingen

Securitas biedt diverse Safety-trainingen aan, waaronder BHV-trainingen en ontruimingsoefeningen. Uw medewerkers leren hierbij bijvoorbeeld gebruik te maken van verschillende beheersmiddelen, zoals brandblussers en AED’s. Door een in-housetraining zijn zij het best voorbereid op eventuele ongevallen of calamiteiten op de eigen locatie.

Neem contact op
Welkom! gastvrouw geeft een presentatie

Bedrijfsspecifieke training

Samen met u kijken onze consultants naar specifieke risico’s en beheersmaatregelen die naar voren komen in uw calamiteitenplan. Op basis hiervan wordt een bedrijfsspecifieke training voor uw organisatie ontwikkeld. Een combinatie van een BHV-training met een ontruimingsoefening is een zeer goede training gebleken; de gedurende de dag opgedane kennis kan direct in praktijk gebracht worden. Als werkgever heeft u dan direct voldaan aan de verplichting van de jaarlijkse ontruimingsoefening.

Terug naar Safetyoplossingen

Ga terug

Meer weten over Safety?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.