Skip to main content

Over Securitas

In een tijdperk waarin verandering de enige constante is en technologie zich in een razend tempo ontwikkelt, blijft Securitas als beveiligingspartner hierin voorop lopen. Securitas ziet kansen en mogelijkheden om verandering en technologie in te zetten voor een veiligere leef- en werkomgeving.

Onze oplossingen
Een Securitas medewerkers bestuurt een drone

Onze visie op veiligheid

Onze snel veranderende wereld vraagt om een nieuwe kijk op beveiliging waarin proactiviteit, integraliteit en gastvrijheid centraal staan. In de huidige samenleving met steeds weer nieuwe dreigingsbeelden kunnen organisaties er niet omheen hun veiligheid op een andere manier in te richten.

Bij Securitas beveiligen we niet langer op basis van risico’s, maar monitoren en acteren we op afwijkende signalen vanuit (realtime-) data en menselijk gedrag. We kijken naar het actuele en unieke dreigingsbeeld voor uw branche of organisatie en richten daar uw beveiliging op in. Met in de basis een goed georganiseerde informatiepositie.

 

Man en vrouw met camera

De ideale veiligheidsoplossing

De samenleving om ons heen verandert voortdurend. Technologische en maatschappelijke ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Dit vraagt om een nieuwe manier van beveiligen, met een flexibele oplossing die mee verandert met uw situatie en behoeften.

Een ideale veiligheidsoplossing
Een ideale veiligheidsoplossing is in onze beleving een optelsom van beveiligingsdiensten en technologie op locatie, versterkt door diensten op afstand. Flexibel, effectief en passend binnen uw budget.

Altijd de nieuwste techniek
De ontwikkelingen binnen technische veiligheidscomponenten gaan snel en bieden ongekende toepassingsmogelijkheden. Onze oplossingen zijn merkonafhankelijk en wij zijn alert op de nieuwste ontwikkelingen om zo altijd de meest hedendaagse totaaloplossingen te kunnen samenstellen. Uniek is dat wij de voorfinanciering voor onze rekening kunnen nemen zodat de beste oplossingen voor u snel bereikbaar zijn. Ook als uw investeringsbehoefte op dat moment elders ligt.

Meer weten over ons?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking, of laat uw contactgegevens achter, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Neem contact op

Securitas Risk Approach

Securitas Risk Approach: hét vertrekpunt voor integraal veiligheidsbeleid.

Wat zijn de beveiligingsrisico’s in uw organisatie en hoe kunt u deze verminderen of afdekken? Veiligheid begint bij goed risicomanagement. Het in kaart brengen van risico’s is cruciaal om de veiligheid en continuïteit van uw bedrijf te waarborgen. Aandacht voor kwetsbaarheid, weerbaarheid en veerkracht is daarbij van vitaal belang.

De Securitas Risk Approach helpt u in verschillende stappen te anticiperen op mogelijke problemen, de gevolgen ervan te minimaliseren en snel en efficiënt te reageren wanneer ze zich voordoen. De methode is gebaseerd op de Security Risk Management (SRM) methodiek en is hét centrale vertrekpunt voor een integraal veiligheidsbeleid.

Meer informatie over de Securitas Risk Approach

Securitas corporate video - een nieuwe manier van beveiligen

De samenleving om ons heen verandert voortdurend. Maatschappelijke en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Deze vooruitgang biedt niet alleen kansen, maar vormt ook een ander dreigingsbeeld. Dit vraagt om een nieuwe manier van beveiligen die mee verandert met uw situatie.

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.