Skip to main content

Over Securitas

In een tijdperk waarin verandering de enige constante is en technologie zich in een razend tempo ontwikkelt, blijft Securitas als beveiligingspartner hierin voorop lopen. Securitas ziet kansen en mogelijkheden om verandering en technologie in te zetten voor een veiligere leef- en werkomgeving.

Onze oplossingen

Preventief beveiligen

Het is niet langer voldoende te beveiligen op basis van vooraf vastgestelde risico’s. De strategie van Securitas is gericht op het voorkomen van incidenten; preventief beveiligen. Securitas brengt afwijkende situaties of afwijkend gedrag in kaart, waarop wordt ingegrepen nog voordat er daadwerkelijk een onveilige situatie ontstaat. Zo worden incidenten voorkomen en kosten bespaard.

Meer informatie over onze gespecialiseerde beveiligers
Een Securitas medewerkers bestuurt een drone

Slimme oplossingen

Het nieuwe beveiligen van Securitas staat voor een proactieve, integrale en gastvrije aanpak met een digitaal hart. Dit resulteert in preventieve veiligheidsoplossingen met een optimale synergie tussen mens, kennis en technologie. Proactieve beveiligers en innovatieve technologie worden zo op de meest effectieve en efficiënte manier ingezet en ondersteund vanuit het Securitas Operations Center.

Technologie van morgen

In het Securitas Operations Center worden data vanuit alle activiteiten verzameld, gecombineerd en geanalyseerd. Met deze informatie wordt er vroegtijdig zeer gericht actie ondernomen op elke vorm van dreiging. Met het geavanceerde Securitas Operations Center en een internationaal innovatielab in Zweden, waar voortdurend nieuwe technologie wordt onderzocht, getest en ontwikkeld, is Securitas dé innovatieve partner voor beveiligingsoplossingen. Nu en in de toekomst.

Meer informatie over het SOC

Contact

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Securitas corporate video - een nieuwe manier van beveiligen

De samenleving om ons heen verandert voortdurend. Maatschappelijke en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Deze vooruitgang biedt niet alleen kansen, maar vormt ook een ander dreigingsbeeld. Dit vraagt om een nieuwe manier van beveiligen die mee verandert met uw situatie.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.