Skip to main content

Planet

Waarom zetten wij ons in voor het milieu? Het milieu is niet alleen een belangrijk onderwerp in de maatschappij, maar ook voor bedrijven. Securitas wil onderdeel zijn van de oplossing en bijdragen aan een duurzame toekomst.

Neem contact op
Een surveillanceauto van Securitas rijdt door de natuur

Energie

Securitas maakt sinds 2010 gebruik van groene stroom. Voor onze panden kiezen wij voor 100% voor groene energie.

Verlagen van de C02-emissie

We vinden het belangrijk om onze Carbon Footprint steeds verder te verlagen. Hierop is zowel op nationaal als internationaal beleid en zijn er doelstellingen geformuleerd. Monitoring en rapportage vindt jaarlijks achteraf plaats. We houden gegevens bij over de CO2-emissie van ons wagenpark, met als doelstelling om volledig emissievrij te zijn in 5 jaar.

Meer informatie over Corporate Emissions Policy

Maatschappelijk Verantwoord Inkopen

Duurzaam inkopen maakt onderdeel uit van ons beleid. Dit komt voort uit onze visie dat je een grotere impact creëert als je samen werkt. Met een sterke duurzame supply chain maken we als keten het verschil.

Verminderen logistieke bewegingen

Door de ontwikkelingen op gebied van techniek is het mogelijk om meer en meer zaken op afstand te verzorgen. Op deze manier verlagen we de logistieke bewegingen, verhogen we de reactiesnelheid bij alarmmeldingen en wordt een efficiënter manier van werken bevorderd. U kunt hierbij denken aan:

  • Inzet remote solutions
  • Video monitoring
  • Vergaderen op afstand
  • Strategisch kiezen locatie overleggen

Wat doen we nog meer:

  • Voldoen aan specifieke certificeringen en verklaringen op het gebied van duurzaamheid (EcoVadis, ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 & ISO 45001).
  • Duurzame inkoop.
  • Meedenken met opdrachtgevers op het gebied van duurzaamheid.
  • Bewust omgaan met middelen en materialen.

Vragen?

Neem contact met ons op via

mvo@securitas.nl
Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.