Skip to main content

Onze kernwaarden

Als u een beroep doet op Securitas kunt u rekenen op een integere, waakzame en behulpzame partner.

Waar kunt u op rekenen?

 

Betrouwbaarheid & integriteit

U wilt kunnen vertrouwen op representatieve medewerkers voor wie integriteit een vanzelfsprekendheid is. U wilt kunnen rekenen op de allerbeste systemen en technologie, en op ervaring en expertise. Deze betrouwbaarheid verzekert de veiligheid en bedrijfscontinuïteit van uw organisatie.

 

Flexibiliteit

Wanneer u te maken krijgt met een veranderde situatie, wilt u vlot schakelen met een beveiligingspartner die proactief meedenkt. U heeft dan baat bij snelheid, voldoende resources, een groot netwerk en goed opgeleide mensen. En bij de instelling ‘Geen uitdaging is ons te groot!’

 

Ontzorging

U wilt zich geen zorgen hoeven maken over de juiste afhandeling van alarmmeldingen, schade en incidenten. Verzekeringseisen en wet- en regelgeving? Ook daar wilt u niet naar om hoeven kijken. Tegelijkertijd wilt u op een eenvoudige manier wel voldoende inzicht houden in uw beveiliging en proactief geadviseerd worden over de voor u best passende beveiligingsoplossing.

Onze kernwaarden en ethische code

 

Voor Securitas is uw branche het uitgangspunt. Dit begint al bij de branchegerichte training van onze medewerkers, maar bijvoorbeeld ook bij de analyse van de risico’s van uw branche. Zo ontwikkelt Securitas voor elke vraag een oplossing die past en het spreekt voor zich dat wij hierbij de nieuwste beveiligingstechnieken inzetten.

Meer informatie over onze kernwaarden en ethische code

Contact

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.