Skip to main content

Securitas Risk Approach (SRA)

De Securitas Risk Approach (SRA) helpt u beveiligingsrisico's in kaart te brengen en maatregelen in te zetten om deze te beperken. In de Securitas Risk Approach staan integraliteit, informatiegestuurd en proactief werken centraal. De methode verbetert en verhoogt op een gestructureerde en logische wijze de weerbaarheid en de veiligheid in uw organisatie. 

Securitas Risk Approach: hét vertrekpunt voor integraal veiligheidsbeleid

Wat zijn de beveiligingsrisico’s in uw organisatie en hoe kunt u deze verminderen of afdekken? Veiligheid begint bij goed risicomanagement. Het in kaart brengen van risico’s is cruciaal om de veiligheid en continuïteit van uw bedrijf te waarborgen. Aandacht voor kwetsbaarheid, weerbaarheid en veerkracht is daarbij van vitaal belang.

De Securitas Risk Approach helpt u in verschillende stappen te anticiperen op mogelijke problemen, de gevolgen ervan te minimaliseren en snel en efficiënt te reageren wanneer ze zich voordoen. De methode is gebaseerd op de Security Risk Management (SRM) methodiek en is hét centrale vertrekpunt voor een integraal veiligheidsbeleid.

Van risico’s naar veiligheid: uw stappenplan

Strategie bepalen
Uw strategie is de basis van een effectieve beveiligingsaanpak. Centraal hierin staan uw Te Beschermen Belangen (TBB’s).
Risico Assessment
Hoe groot is de kans dat een potentieel gevaar daadwerkelijk uitmondt in een incident? Dit assessment biedt helderheid.
Proactieve- en continuïteitsmaatregelen
Deze maatregelen vormen de sleutel tot het verhogen van de weerbaarheid en doorlopende veiligheid van uw organisatie.
Kwaliteitsborging
Verzekering en ondersteuning van uw gehele veiligheidsaanpak.
Securitas whitepaper uw route naar veiligheid voorbeeld

Risicomanagement en slimme oplossingen

Binnensluipen, diefstal en insider threat: elk bedrijf kent specifieke veiligheidsrisico’s. In deze whitepaper leest u alles over het managen van de risico’s en de aanpak van veiligheidsvraagstukken in uw bedrijf. Welke risico’s loopt u en waarom is het belangrijk deze in kaart te brengen? En ook: waarom u het best kiest voor slimme beveiligingsoplossingen.

Webinar de kracht van data in beveiliging

Gratis webinar: de kracht van data in beveiliging

In een snel veranderende wereld waarin digitalisering een steeds grotere rol speelt worden we overspoeld met data. Van de input van sensoren en camera’s tot en met de enorme hoeveelheid aan openbare informatie die via het web en sociale media tot ons komt. Maar wat is data nu eigenlijk? Hoe verzamelen en interpreteren we gegevens? En belangrijker nog: hoe integreert u deze vervolgens in een sterke beveiligingsstrategie?

Securitas Risk Approach – Uw route naar veiligheid

Als het gaat om de implementatie van slimme beveiligingsoplossingen, maar ook als het gaat om het ontwikkelen van uw unieke beveiligingsstrategie bent u bij ons aan het juiste adres. In uw route naar veiligheid doorlopen wij samen met u de stappen van de Securitas Risk Approach. Ervaar zelf de kracht van de Securitas Risk Approach.

Neem nu contact op voor een persoonlijk consult
Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.