Particulier

Veiligheid voor u en uw gezin. Extra toezicht op uw eigendommen als u er niet bent en direct hulp in een noodsituatie. Een (slim) alarmsysteem met alarmopvolging kan extra rust en zekerheid geven. 

Bent u op zoek naar een betaalbaar alarmsysteem aangepast aan uw behoeften? Dat kan met SecuritasHome: een oplossing waarbij alle huisautomatisering en beveiliging vanuit één centraal platform te bedienen is. Wel zo makkelijk. Ga naar www.securitashome.nl voor meer informatie.


Werkwijze

Op de particuliere markt werken wij met verkooppartners. Dit houdt in dat bewoners benaderd worden door adviseurs van nauwkeurig geselecteerde partners. Zij inventariseren of er behoefte is aan slimme beveiligingsoplossingen in de woning. Onze adviseurs dragen te allen tijde herkenbare bedrijfskleding, zijn in het bezit van een geldig legitimatiebewijs en een bedrijfspas.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over onze werkwijze bel dan met Securitas Customer Care op 088 322 11 00.


Veiligheid in uw buurt

Een alarmsysteem in uw huis is soms niet genoeg. U wilt dat de hele straat veilig is. Samen met uw buurtbewoners kunt u diensten van Securitas afnemen. Zo deelt u de kosten en verbetert u de veiligheid van de hele buurt. 

Wat bieden we:

  • Modern en innovatief alarmsysteem
  • Surveillance
  • Vakantiecontrole bij afwezigheid
  • Snel ter plaatse bij calamiteiten
  • Persoonsbeveiliging
  • Incidentenmelder app, maak samen met uw buurtbewoners meldingen van verdachte zaken
Securitas security guard Florida

Surveilleren in een woonwijk

Vijftig inbraken in drie maanden tijd. Dat werd de bewoners van drie buurtschappen in Zeist te gortig. Ze besloten de beveiliging van hun woonomgeving professioneel aan te pakken. 

Lees onze oplossing voor de woonwijken in Zeist