Skip to main content

Particulier

Veiligheid voor u en uw gezin. Extra toezicht op uw eigendommen als u er niet bent en direct hulp in een noodsituatie. Een (slim) alarmsysteem met alarmopvolging kan extra rust en zekerheid geven.

SecuritasHome

Bent u op zoek naar een betaalbaar alarmsysteem aangepast aan uw behoeften? Dat kan met SecuritasHome: een oplossing waarbij alle huisautomatisering en beveiliging vanuit één centraal platform te bedienen is. Wel zo makkelijk.

Meer informatie over SecuritasHome

Werkwijze

Op de particuliere markt werken wij met verkooppartners. Dit houdt in dat bewoners benaderd worden door adviseurs van nauwkeurig geselecteerde partners. Zij inventariseren of er behoefte is aan slimme beveiligingsoplossingen in de woning. Onze adviseurs dragen te allen tijde herkenbare bedrijfskleding, zijn in het bezit van een geldig legitimatiebewijs en een bedrijfspas. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over onze werkwijze bel dan met Securitas Customer Care op 088 322 11 00.

Overzicht van al onze partners

 

Veiligheid in uw buurt

Een alarmsysteem in uw huis is soms niet genoeg. U wilt dat de hele straat veilig is. Samen met uw buurtbewoners kunt u diensten van Securitas afnemen. Zo deelt u de kosten en verbetert u de veiligheid van de hele buurt. 

 

Wat bieden we:

  • Modern en innovatief alarmsysteem
  • Surveillance
  • Vakantiecontrole bij afwezigheid
  • Snel ter plaatse bij calamiteiten
  • Persoonsbeveiliging
  • Incidentenmelder app, maak samen met uw buurtbewoners meldingen van verdachte zaken

Meer informatie over veiligheid in uw huis of buurt?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Surveilleren in een woonwijk

Vijftig inbraken in drie maanden tijd. Dat werd de bewoners van drie buurtschappen in Zeist te gortig. Ze besloten de beveiliging van hun woonomgeving professioneel aan te pakken.

Lees onze oplossing voor de woonwijken in Zeist
Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.