Segmenten

Verandering is de enige constante. Met technologie als de grootste versneller hiervan. Securitas ziet kansen en mogelijkheden om verandering en technologie in te zetten voor een veiligere leef- en werkomgeving. Wanneer nieuwe dreigingsbeelden vragen om een andere inrichting van veiligheidsbeleid, weet Securitas dit op een innoverende manier te realiseren. Iedere branche heeft een eigen veiligheidsprofiel met daarbij horende specifieke veiligheidsbehoeften. In welk segment u ook actief bent, wij ontwikkelen samen met u preventieve veiligheidsoplossingen waarin mens, kennis en technologie elkaar in een optimale synergie versterken.

Gespecialiseerde beveiligers

Securitas-beveiligers zijn intern opgeleid en getraind voor specifieke branches. Dat betekent dat een beveiliger in een chemische fabriek alles weet van gevaarlijke stoffen, terwijl voor een beveiliger in een ziekenhuis sterke sociale vaardigheden weer belangrijker zijn.

Daarnaast blijven onze beveiligers uiteraard op de hoogte van relevante ontwikkelingen in hun vakgebied. Proactief en informatiegestuurd signaleren zij afwijkende situaties of gedrag in een vroeg stadium, waarmee ze voorkomen dat een incident daadwerkelijk plaatsvindt.

Proactieve beveiligers en innovatieve technologie worden zo op de meest effectieve en efficiënte manier ingezet en ondersteund vanuit het Securitas Operations Center, onze geavanceerde alarmcentrale.

We zijn onder andere actief in de volgende segmenten:

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00
*
*
*
*
*
Hoe gaan we met uw gegevens om?