Skip to main content

Datacentra

In een datacentrum brengen klanten hun bedrijfskritische systemen, computerapparatuur, centrale servers en internetverbinding onder. Zo'n high risk-locatie vereist optimale safetyoplossingen, een strenge beveiliging van apparatuur en informatie, en de continuïteit van kritische ICT-middelen.

Onze oplossingen

Bij datacentra

Een centralist bekijkt de beelden van een alarmmelding

Preventieve beveiliging

Door vroegtijdige signalering van afwijkende situaties of afwijkend gedrag en de juiste opvolging hiervan voorkomen we incidenten en wordt het primaire proces niet verstoord. Securitas biedt hoogwaardige, preventieve en kostenefficiënte oplossingen, passend binnen uw doelstellingen en budget, waarbij mens, kennis en technologie elkaar versterken. Preventieve veiligheidsoplossingen voor datacentra kunnen bestaan uit:

  • Toegangscontrolesysteem voor het identificeren, verifiëren en registreren van medewerkers en bezoekers, eventueel via gezichtsherkenning en vingerafdrukscans.
  • Beveiligingscamera’s met analysesoftware aangesloten op het Securitas Operations Center, de alarmcentrale van Securitas, waarbij centralisten live kunnen meekijken bij een alarmmelding en direct hulp kunnen inschakelen.
  • Monitoringdiensten voor alarmverificatie op afstand, openen en sluiten van panden en begeleiding van personen of goederen op afstand.
  • Mobiele alarmering met paniekknoppen of een Personal Position Alarm (PPA) voor mensen die alleen (en afgelegen) werken. Bij nood kan onze alarmcentrale direct met hen communiceren en hulp inschakelen.
  • Hospitality voor een bezoekbeleving die past bij wat u als bedrijf wilt uitstralen. Waarbij we zorgen voor een gastvrije omgeving voor medewerkers en bezoekers.
Een man en vrouw kijken naar een laptopscherm

Meer weten over onze oplossingen?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00.

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.