Skip to main content

Industrie

Binnen de industriesector – chemische, petrochemische, raffinage-, voedings- en maakindustrie – draait alles om continuïteit, veiligheid en zekerheid. Onderbrekingen kosten u tijd en geld en veroorzaken vaak logistieke problemen. Bovendien kunnen calamiteiten enorme gevolgen hebben voor uw medewerkers, de omgeving en het imago van uw bedrijf.

Onze oplossingen

In de industrie

Deze video is niet beschikbaar.

Om de video te zien, dient u de marketing cookies te accepteren. Klik hier om uw cookievoorkeuren aan te passen.

Preventief beveiligen

Door vroegtijdige signalering van afwijkende situaties of afwijkend gedrag en de juiste opvolging hiervan voorkomen we incidenten en wordt uw primaire bedrijfsproces niet verstoord. Binnen uw doelstellingen zoeken we naar de best passende preventieve veiligheidsoplossingen, waarbij beveiliging en safety hand in hand gaan. Securitas biedt u efficiënte, kosteneffectieve en flexibele oplossingen die aansluiten op uw situatie en doelstellingen. Bij een hoger dreigingsniveau kan er snel opgeschaald worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende oplossingen:

 • Mobiele surveillance is snel ter plaatse bij een alarmmelding en zorgt voor een correcte afhandeling van een incident.
 • Monitoringdiensten voor alarmverificatie op afstand, openen en sluiten van panden en begeleiding van personen of goederen op afstand.
 • (Tijdelijk) toegangscontrolesysteem voor het identificeren, verifiëren en registreren van medewerkers, bezoekers en contractors. Eventueel via gezichtsherkenning en vingerafdrukscans bij personen, en kentekenherkenning bij voertuigen.
 • Creëren van Security Awareness onder medewerkers, bezoekers, onderaannemers en leveranciers via onze online tool; Iedereen wordt opgeleid volgens de wettelijk gestelde bepalingen met een minimale inzet van tijd en kosten.
 • Food Defense om producten tegen opzettelijke besmetting te beschermen. Met een praktijkgerichte analyse (Food Defense Scan) wordt bepaald of uw faciliteit voldoet aan o.a. de IFS- en/of BRC-certificaten.
Meer info over Food Defense

Security Awareness

Uw medewerkers snel en betaalbaar veiligheidsbewust

 • Alle medewerkers snel en efficiënt opgeleid volgens de wettelijk gestelde eisen.
 • Geringe investering, hoog rendement.
 • Borging van veiligheidsbewustzijn in organisatie.
 • Veiligere faciliteiten en dus minder kans op incidenten.
 • Significante reductiederving.

Plant Stop Team

Om de continuïteit en veiligheid ook tijdens turnarounds te garanderen heeft Securitas een speciaal Plant Stop Team. Dit team helpt u om uw turnaround zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen:

 • Doeltreffende toegangscontrole door vooraf online inschrijving van onderaannemers en toeleveranciers.
 • Snelle extra inzet van de juiste medewerkers.
 • Uw processen worden zo kort mogelijk onderbroken.
Een man en vrouw kijken naar een laptopscherm

Meer weten over onze oplossingen?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 3221100

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.