Skip to main content

Kantoren

Grote kantoren hebben dagelijks te maken met grote aantallen mensen die het kantoorgebouw binnenkomen en verlaten. Spullen liggen er meestal voor het grijpen en er wordt vaak gewerkt met gevoelige informatie. Als gevolg van het flexibele werken veranderen openings- en sluitingstijden en gaan medewerkers op verschillende tijden naar huis.

Onze oplossingen

Voor kantoren

Inzet van mens, kennis en techniek voor een veilige werk- en leefomgeving

Preventief beveiligen

Securitas beveiligt proactief, integraal en gastvrij, met in de basis een digitaal hart. Dit resulteert in preventieve veiligheidsoplossingen met een optimale synergie tussen mens, kennis en technologie. Door vroegtijdige signalering van afwijkende situaties of afwijkend gedrag en de juiste opvolging hiervan voorkomen we incidenten en wordt uw primaire bedrijfsproces niet verstoord. Op basis van uw situatie en doelstellingen ontwikkelen we kosteneffectieve preventieve oplossingen, die kunnen bestaan uit:

  • Implementatie van een kantoormanagementsysteem voor een ‘slim kantoor’ om u zo te ondersteunen in processen en kostenbesparing.
  • Hospitality voor een bezoekbeleving die past bij wat u als bedrijf wilt uitstralen. Waarbij we zorgen voor een gastvrije omgeving voor medewerkers en bezoekers.
  • Toegangscontrolesysteem voor het identificeren, verifiëren en registreren van medewerkers en bezoekers, eventueel via gezichtsherkenning en vingerafdrukscans.
  • Safety om u te ondersteunen met onderzoek, advies en het geven van BHV-trainingen en ontruimingsoefeningen. Bij multi tenantgebouwen nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor het safetybeleid (Safe building).
  • Monitoringdiensten op afstand, waarmee we bijvoorbeeld alarmen verifiëren, het openen en sluiten van uw kantoor regelen of uw medewerkers na sluitingstijd veilig naar de personeelsuitgang of parkeerplek begeleiden.

Contact

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.