Skip to main content

Luchtvaart

Dag en nacht is er bedrijvigheid op een luchthaven. Van passagiers en medewerkers tot toeleveranciers en de aan- en afvoer van luchtvracht. De veiligheid van mensen staat hierbij voorop: niet alleen in het luchthavengebouw en op het platform, ook op de toegangswegen en op een vlucht.

Onze oplossingen

Voor de luchtvaart

Luchtvracht. Veilig van fabrikant tot eindbestemming

Volgens Europese regelgeving dient alle luchtvracht vrij van explosieve stoffen getransporteerd te worden. Van fabrikant tot eindbestemming. Een vracht die ongecontroleerd op de luchthaven aankomt, wordt apart gezet en gecheckt. Dat verstoort de levering en kost u geld. Wij kunnen een groot aandeel vervullen in de veiligheid van de logistieke keten.

Lees meer over onze oplossingen in de luchtvracht
Camerabeveiliging bij een kantoor

Preventief beveiligen

Securitas beveiligt proactief, integraal en gastvrij, met in de basis een digitaal hart. Dit resulteert in preventieve veiligheidsoplossingen met een optimale synergie tussen mens, kennis en technologie. Door vroegtijdige signalering van afwijkende situaties of afwijkend gedrag en de juiste opvolging hiervan voorkomen we incidenten en wordt uw primaire bedrijfsproces niet verstoord. Een aantal oplossingen:

  • Gespecialiseerde proactieve beveiligers die getraind zijn om afwijkende situaties en afwijkend gedrag te signaleren en zo incidenten voor te zijn. Securitas-beveiligers worden op de meest effectieve en efficiënte manier ingezet en ondersteund vanuit onze alarmcentrale, het Securitas Operations Center. Bij een hoog dreigingsniveau leveren we direct (extra) personeel om op te schalen.
  • Security hosts die als beveiliger en gastheer/-vrouw optreden door vragen te beantwoorden, aanwijzingen te geven en problematische situaties te laten de-escaleren.
  • Toegangscontrolesysteem voor het identificeren, verifiëren en registreren van reizigers en medewerkers, mede door X-ray.
  • Controle van reisdocumenten, ruimbagage, luchtvracht en vliegtuigdoorzoekingen, mede op explosieven.
  • Hospitality voor een bezoekbeleving die past bij wat u als bedrijf wilt uitstralen. Waarbij we zorgen voor een gastvrije omgeving voor medewerkers en bezoekers.
Een man en vrouw kijken naar een laptopscherm

Meer weten over onze oplossingen?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 3221100

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.