Skip to main content

Retail

De behoeften van winkeliers, warenhuizen, shoppingcentra en winkelstraten zijn verschillend. Het zorgen voor veiligheid in de retailsector vraagt om een preventieve flexibele aanpak. Securitas biedt oplossingen die aansluiten op uw situatie en veiligheidsprofiel en passen binnen uw budget.

Onze oplossingen

Voor de retail

Camerabewaking bij een kantoorpand

Preventief beveiligen

Het preventief beveiligen van mensen en processen staat centraal in onze veiligheidsoplossingen, waardoor de continuïteit gewaarborgd blijft. Door vroegtijdige signalering van afwijkende situaties of afwijkend gedrag en de juiste opvolging hiervan voorkomen we incidenten. Tegelijkertijd is het belangrijk de gastvrijheid niet uit het oog te verliezen. Dit bereiken we met:

  • Beveiligingscamera’s met analysesoftware zorgen voor automatische vroegtijdige signalering van afwijkende situaties of afwijkend gedrag en de juiste opvolging hiervan. Daarnaast kunnen we deze camera’s inzetten voor business-intelligencetoepassingen zoals heatmapping en people counting.
  • Gastvrije en gespecialiseerde winkelsurveillanten worden ingezet als verlengstuk van uw eigen personeel. De belangrijkste taak van een (winkel)surveillant is het waarborgen van de orde, rust, veiligheid en goede bedrijfsgang.
  • Mobiele alarmering met paniekknoppen of een Personal Position Alarm (PPA) voor mensen die alleen (en afgelegen) werken. Bij nood kan onze alarmcentrale direct met hen communiceren en hulp inschakelen.
  • Safety om u te ondersteunen met onderzoek, advies en de inzet van brandwachten en de juiste (brand)hulpmiddelen.
  • Retail Intelligence, een innovatieve combinatie van hard- en software, om het gedrag van uw klanten beter te begrijpen. Denk bijvoorbeeld aan het meten van klantgedrag, product- en merkvoorkeur, gecombineerd met data uit externe bronnen. Hierdoor ontstaat waardevolle informatie, die u helpt om betere beslissingen te nemen.
Een man en vrouw kijken naar een laptopscherm

Meer weten over onze oplossingen?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 3221100

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.