Skip to main content

Garage beveiliging

Een veilige omgeving creëren voor autogarages met BORG-gecertificeerde beveiligingssystemen die voldoen aan de eisen van de verzekeraar. Maak gebruik van kwalitatieve garage beveiliging en dát zonder nodige investering.

Mobile Surveillant

Een veilige omgeving draagt bij aan de toekomst van uw garage

Een ondernemer is altijd bezig met de toekomst van de garage. Helaas zijn er factoren die grote (financiële) gevolgen hebben op de toekomst van de garage. Denk hierbij aan inbraak en brand. Beiden zorgen voor nare gevolgen waaronder bedrijfsverlies. Om inbraken te voorkomen kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor garagedeur beveiliging.

Camera bewaking

Voorkom bedrijfsverlies en creëer een veilige omgeving voor uw garage

Bedrijfsverlies is één van de grootste zorgen bij ondernemer van autogarages. Of u nu eigenaar bent van een kleine-, middelgrote of grote garage – het maakt niet uit - bedrijfsverlies door inbraak of brand komt nooit gelegen. Zorg dat de garage is voorzien van BORG-gecertificeerde alarmsysteem. Zodat iedereen zich veilig voelt in de garage.

lachende mensen

Verzekeringseis: BORG-gecertificeerde beveiligingssystemen

De garage voorzien van BORG-gecertificeerde beveiligingssystemen is een vereiste bij verzekeraars. Afhankelijk van de totale (verzekerde) waarde en de attractiviteit van de goederen wordt bepaald aan welke klasse uw beveiliging moeten voldoen. BORG klasse 1 - BORG klasse 2 - BORG klasse 3 - BORG klasse 4

camera installateur

Garage voorzien van BORG-gecertificeerde beveiligingssystemen zonder investering

Als ondernemer is er al veel (spaar)geld geïnvesteerd in het opstarten van een eigen garage. De veiligheid van de garage is erg belangrijk én is onze prioriteit. Daarom bieden wij onze beveiligingsoplossingen voor een vast bedrag per maand.Zo hoeft er niet opnieuw geïnvesteerd te worden en kan het (spaar)geld worden besteed aan de toekomst van de garage.

Monitoringoplossingen voor garages

Alarmafhandeling
Videoverificatie
Remote toegangscontrole
Videosurveillance
 • Inbraakbeveiliging

  Elke zes minuten wordt er iemand slachtoffer van een inbraak. Helaas wordt de waarde van goede garage alarmsystemen vaak onderschat. Met onze CCV BORG gecertificeerde beveiligingsoplossingen weet u zeker dat duurzame kwaliteit in huis word gehaald.

 • Camerabeveiliging

  Voorkom ongewenst bezoek op het terrein dankzij camerabeveiliging. Opvallende videobewaking heeft een bewezen preventieve werking. Mochten ongewenste bezoekers toch onverhoopt succesvol zijn, dan kunt u altijd rekenen op de hoogstaande video-observatie van Securitas en beschik altijd over duidelijk bewijslast.

 • Branddetectie

  Wij installeren complete Life-Safety-systemen die direct rook en brand opmerken. Wij monitoren alarmmeldingen en in geval van nood, zorgen wij voor directe inzet van brandweer en andere hulpdiensten.

 • Toegangscontrole

  Met toegangscontrole van Securitas kan er op afstand gewenste bezoekers toegang worden geven of juist toegang voor onbevoegden weigeren. Zo heeft u altijd zélf de touwtjes in eigen handen!

Wat klanten zeggen

""Sinds de beveiligingssystemen van STANLEY Security weet ik dat mijn bedrijf en kostbare eigendommen goed beveiligd zijn tegen inbraak en brand." "

Tomi Rezso Bedrijf eigenaar

""Het is voor de verzekering een vereiste dat de vestiging beschikt over een gecertificeerd beveiligingssysteem.""

Cees Lindhout Business unit Manager Bedrijfswagens

Ontdek meer over Garage Beveiliging

Neem contact met ons op via dit formulier

camera beveiliging
Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Door uw informatie te verzenden, gaat u akkoord met ons gebruik van uw gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid en onze noodzaak om met u te communiceren via e-mail of telefoon dit verzoek te voltooien.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.