Skip to main content

Garage beveiliging

De veiligheid van uw autogarage is erg belangrijk én onze prioriteit. Wij bieden verschillende beveiligingsoplossingen voor garagebedrijven om ongewenste situaties te voorkomen. Van camerabeveiliging tot toegangscontrole en mobiele surveillance: met de beveiligingsoplossingen van Securitas staat veiligheid altijd op de eerste plaats.

Mobile Surveillant

Creëer een veilige omgeving voor uw autogarage

Om inbraken te voorkomen kunt u kiezen voor garagedeur beveiliging. Met onze BORG-gecertificeerde beveiligingsoplossingen weet u zeker dat u duurzame kwaliteit in huis haalt. Met het oog op brandpreventie installeren we complete Life-Safety-systemen die direct rook en brand opmerken.

Beveiligingsoplossingen voor garages

Mobiele surveillance
Videoverificatie
Remote toegangscontrole
Videosurveillance
Camera bewaking

Voorkom ongewenste situaties met een BORG-gecertificeerd alarmsysteem

Door brand of inbraak kan uw garagebedrijf stil komen te liggen. De kosten lopen door, maar er is geen of minder omzet. Dat wilt u voorkomen. Zorg daarom dat uw bedrijf is voorzien van een BORG-gecertificeerd alarmsysteem.

lachende mensen

Verzekeringseis: BORG-gecertificeerde beveiligingssystemen

Voor veel verzekeraars is een BORG-gecertificeerde beveiligingssystemen een vereiste. Afhankelijk van de totale (verzekerde) waarde en de attractiviteit van de goederen wordt bepaald aan welke klasse uw beveiliging moeten voldoen: BORG klasse 1 - BORG klasse 2 - BORG klasse 3 - BORG klasse 4.

Een Securitasbeveiliger in de gezondheidszorg

Eersteklas beveiliging voor een vast bedrag per week

Securitas biedt beveiligingsoplossingen voor een vast bedrag per week. Dat heeft als voordeel dat je geen grote investering hoeft te doen, maar wel direct kan profiteren van de voordelen van een totaalpakket aan beveiligingsmaatregelen met een gelijkmatige spreiding van de beveiligingskosten. Zo kan jij je volledig richten op de toekomst van je bedrijf en dragen wij zorg voor de veiligheid.

Wat klanten zeggen

"Sinds de beveiligingssystemen van STANLEY Security weet ik dat mijn bedrijf en kostbare eigendommen goed beveiligd zijn tegen inbraak en brand."

Tomi Rezso Bedrijf eigenaar

"Het is voor de verzekering een vereiste dat de vestiging beschikt over een gecertificeerd beveiligingssysteem."

Cees Lindhout Business unit Manager Bedrijfswagens
camera beveiliging

Ontdek meer over Garage Beveiliging

Neem contact met ons op via dit formulier
Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stem je in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.