Skip to main content

Beveiliging in zorginstellingen

Een veilige omgeving creëren voor personeel en patiënten? Lees verder en ontdek welke beveiligingsoplossingen aansluiten op de wensen en behoeften uw zorginstelling.

beveiliger in de zorg

De belangrijkste beveiligingsaspecten van zorginstellingen

Beveiliging voor zorginstellingen is cruciaal: de meest kwetsbare mensen zijn van zorgverleners afhankelijk voor hun veiligheid. Daarnaast is het van essentieel belang dat ook de veiligheid van het personeel wordt gewaarborgd. Zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden die zorginstellingen de afgelopen jaren helaas hebben ervaren. Dat maakt beveiliging voor deze sector essentieel, maar ook erg complex. Securitas neemt patiëntenzorg serieus. Met een duidelijke visie op het leveren van geïntegreerde beveiligings- en communicatiesystemen voor zorginstellingen waarbij personeel en patiënten centraal staan.

Monitoringoplossingen voor de gezondheidszorg

Alarmafhandeling
Videoverificatie
Personal Alarm Bracelet
camera bewaking

Geavanceerde beveiligingsoplossingen voor zorginstellingen

Ons vermogen om meerdere leveranciers en systemen samen te brengen, om efficiëntie te verhogen en kosten te verlagen, zorgen ervoor dat we in staat zijn om tal van uitdagingen in de zorgsector op te lossen. Cameratoezicht in een zorgcentrum is bijvoorbeeld één van de unieke beveiligingsoplossingen die Securitas biedt. Voor meer beveiligingsoplossingen op maat, neem gerust contact op met één van onze specialisten.

Voorkom ongewenste situaties met Securitas’s beveiligingsoplossingen

 • Toegangscontrole

  Makkelijk toegangsniveaus beheren en onbevoegden buiten de zorginstelling houden: Securitas ontwikkelt geïntegreerde systemen voor toegangsverlening, zodat medewerkers met een Smart Card gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot al deze locaties. Deze Smart Cards worden door Securitas in eigen beheer gemaakt, waardoor er altijd snel en veilig geleverd kan worden.

 • Camerabeveiliging

  Voorkom ongewenst bezoek op het terrein dankzij camerabeveiliging. Opvallende videobewaking heeft een bewezen preventieve werking. Mochten ongewenste bezoekers toch onverhoopt succesvol zijn, dan kunt u altijd rekenen op de hoogstaande video-observatie van Securtias en beschik altijd over duidelijk bewijslast.

 • SaaS

  Met Security as a Service biedt Securitas volledig geïntegreerde cloud based beveiligingsoplossingen. De systemen zijn altijd up-to-date, cyberveilig, beschikbaar en ondersteunen de nieuwste functies en technologieën met SaaS.

 • Branddetectie

  Wij installeren complete Life-Safety-systemen die direct rook en brand opmerken. Wij monitoren alarmmeldingen en in geval van nood, zorgen wij voor directe inzet van brandweer.

camera monteur

Verzekeringseis: BORG-gecertificeerde beveiligingssystemen

Verzekeraars stellen eisen aan beveiliging van zorginstellingen. Als beveiligingssystemen niet BORG-gecertificeerd zijn, is de kans groot dat de verzekeraar niet zal uitbetalen wanneer er iets gebeurt. Securitas heeft gecertificeerde adviseurs en monteurs. Dit biedt de mogelijkheid dat wij BORG-gecertificeerde systemen installeren die voldoen aan alle verzekeringseisen.

Wat klanten zeggen

""Een verhaal afgestemd op onze wensen en de klik met onze adviseur, ons aanspreekpunt. Daarom hebben we gekozen voor STANLEY Security als onze beveiligingspartner." "

Jasper van der Mark Gezondheidsentrum De Neckar

Ontdek meer over beveiliging voor zorginstellingen

Neem contact met ons op via dit formulier

contact
Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Door uw informatie te verzenden, gaat u akkoord met ons gebruik van uw gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid en onze noodzaak om met u te communiceren via e-mail of telefoon dit verzoek te voltooien.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.