Skip to main content

Beveiliging in de zorg

Beveiliging in de zorg is cruciaal: de meest kwetsbare mensen zijn van zorgverleners afhankelijk voor hun veiligheid. Ook zorgmedewerkers moeten zich veilig voelen om goed hun werk te kunnen doen. Daarom biedt Securitas kwalitatief hoogwaardige beveiligingsoplossingen die aansluiten op de specifieke wensen en behoeften van zorginstellingen.

beveiliger in de zorg

De veiligheid van personeel en patiënten staat centraal

Beveiliging in de zorg is essentieel, maar ook erg complex. Zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden moeten zorginstellingen veiligheid kunnen garanderen. Bij Securitas hebben we een duidelijke visie op beveiliging. We leveren geïntegreerde beveiligings- en communicatiesystemen voor zorginstellingen waarbij de veiligheid van personeel en patiënten altijd centraal staat.

Beveiligingsoplossingen voor zorginstellingen

Mobiele surveillance
Videoverificatie
Personal Alarm Bracelet
camera bewaking

Totaalbeveiliging: een geïntegreerde aanpak

Bij Securitas kijken we altijd naar het totaalplaatje om de veiligheid van uw zorginstelling te optimaliseren. Denk aan beveiligingscamera’s, cameratoezicht, alarmsystemen en toegangscontrolesystemen. Ons vermogen om meerdere leveranciers en systemen samen te brengen, om efficiëntie te verhogen en kosten te verlagen, zorgen ervoor dat we in staat zijn om tal van beveiligingsuitdagingen in de zorgsector op te lossen.

 • Toegangscontrole

  Makkelijk toegangsniveaus beheren en onbevoegden buiten de zorginstelling houden: Securitas ontwikkelt geïntegreerde systemen voor toegangsverlening, zodat medewerkers met een Smart Card gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot al deze locaties. Deze Smart Cards worden door Securitas in eigen beheer gemaakt, waardoor er altijd snel en veilig geleverd kan worden.

 • Camerabeveiliging

  Voorkom ongewenst bezoek op het terrein dankzij camerabeveiliging. Opvallende videobewaking heeft een bewezen preventieve werking. Mochten ongewenste bezoekers toch onverhoopt succesvol zijn, dan kunt u altijd rekenen op de hoogstaande video-observatie van Securtias en beschik altijd over duidelijk bewijslast.

 • SaaS

  Met Security as a Service (SaaS) biedt Securitas volledig geïntegreerde cloud based beveiligingsoplossingen. De systemen zijn altijd up-to-date, cyberveilig, beschikbaar en ondersteunen de nieuwste functies en technologieën met SaaS.

 • Branddetectie

  Wij installeren complete Life-Safety-systemen die direct rook en brand opmerken. Wij monitoren alarmmeldingen en in geval van nood, zorgen wij voor directe inzet van brandweer.

camera monteur

Verzekeringseis: BORG-gecertificeerde beveiligingssystemen

Verzekeraars stellen eisen aan beveiliging van zorginstellingen. Als beveiligingssystemen niet BORG-gecertificeerd zijn, is de kans groot dat de verzekeraar niet zal uitbetalen wanneer er iets gebeurt. Securitas heeft gecertificeerde adviseurs en monteurs. Dit biedt de mogelijkheid dat wij BORG-gecertificeerde systemen installeren die voldoen aan alle verzekeringseisen.

Eersteklas beveiliging voor een vast bedrag per maand

Securitas biedt beveiligingsoplossingen voor een vast bedrag per maand. Dat heeft als voordeel dat u geen grote investering hoeft te doen, maar wel direct kan profiteren van de voordelen van een totaalpakket aan beveiligingsmaatregelen met een gelijkmatige spreiding van de beveiligingskosten. Zo kunt u zich volledig richten op de toekomst van uw bedrijf en dragen wij zorg voor de veiligheid.

Lees meer

Wat klanten zeggen

""Een verhaal afgestemd op onze wensen en de klik met onze adviseur, ons aanspreekpunt. Daarom hebben we gekozen voor STANLEY Security als onze beveiligingspartner." "

Jasper van der Mark Gezondheidsentrum De Neckar

Ontdek meer over beveiliging voor zorginstellingen

Neem contact met ons op via dit formulier

contact
Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Door uw informatie te verzenden, gaat u akkoord met ons gebruik van uw gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid en onze noodzaak om met u te communiceren via e-mail of telefoon dit verzoek te voltooien.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.