Skip to main content

Beveiligen op afstand

Bedrijven en organisaties kiezen er steeds vaker voor om hun bewakingscamera’s aan te sluiten op een alarmcentrale die beelden opvolgt en analyseert. En technologische ontwikkelingen dagen bedrijven uit om voor beveiliging op afstand te kiezen. Wat kunnen beveiliging en dienstverlening op afstand betekenen?

Waarom beveiligen op afstand

Het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening is een veel genoemde reden om te kiezen voor beveiligen op afstand, maar ook economische en maatschappelijke ontwikkelingen spelen een rol. De huidige loonkostenontwikkelingen en een tekort aan gekwalificeerde beveiligers zijn redenen om voor beveiliging op afstand te kiezen. Daarnaast zorgt ook de pandemie voor een groeiende vraag naar remote services. Een slimme keuze want beveiligen op afstand kan het risico op vervolgschade verminderen en tegelijkertijd de kosten verlagen.

 

Open- en sluitrondes op afstand

Hanteert u andere openingstijden of staat uw object tijdelijk leeg? Door uw alarmsysteem en/of camera’s aan te sluiten op onze alarmcentrale kunnen we snel reageren op alarmen en storingen om zo de veiligheid van uw eigendommen te waarborgen. Daarnaast kunnen we in veel gevallen locaties op afstand openen en afsluiten. Dit is veilig en bespaart u tijd, zeker in combinatie met afwijkende openingstijden.

Whitepaper – Beveiligen op afstand

Beveiligen op afstand. Ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie!

Download de gratis whitepaper

Meer weten over beveiligen op afstand?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.