Skip to main content

Openbaar Meldsysteem

De brandweer moet via uw brandmeldsysteem zo snel mogelijk worden bereikt en uitrukken, om de schade zoveel mogelijk te beperken. Iedere seconde telt en kan het verschil maken in het redden van mensenlevens.

Neem contact op

Verbeterde alarmdoormeldingen

De brandweer moet via uw brandmeldsysteem zo snel mogelijk worden bereikt en uitrukken, om de schade zoveel mogelijk te beperken. Iedere seconde telt en kan het verschil maken in het redden van mensenlevens. Om gegarandeerd nog sneller te kunnen reageren op alarmmeldingen vanuit brandmeldsystemen heeft de regionale brandweer ervoor gekozen om in samenwerking met Securitas de alarmdoormeldingen te verbeteren; simpelweg door het toevoegen van ‘een extra stukje techniek’ en een extra aansluiting op de meldkamer van Securitas.

Lees in onze brochure meer over het Openbaar Meldsysteem.

Meer weten over openbare meldsystemen?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00.

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.