Dé herdefinitie van beveiliging

4D Beveiligen is een innovatieve manier van proactief beveiligen waarbij de factor mens en zijn informatiepositie centraal staan. Deze veiligheidsstrategie speelt in op het toenemende dreigingsniveau en de veranderende veiligheidsbehoeften van de maatschappij. De nieuwe methode borgt voortdurende verbetering van de veiligheid en draagt bij aan de gastvrijheid, effectiviteit en flexibiliteit van uw organisatie.

Een belangrijk onderdeel van 4D Beveiligen is dat er continu wordt gemonitord op afwijkende signalen die op een mogelijke dreiging wijzen. Door uit te gaan van dreiging, in plaats van alleen risico’s, kunnen we flexibel omgaan met in te zetten maatregelen. Daarnaast wordt door monitoring het effect van maatregelen inzichtelijk gemaakt. Het dreigingsniveau wordt afgeleid uit de totale informatievoorziening, gebaseerd op openbare bronnen, contact met hulpdiensten en de signalen die Securitas zelf oppikt.

Securitas Operations Center

In onze technologisch geavanceerde alarmcentrale, het Securitas Operations Center (SOC), worden data vanuit allerlei activiteiten verzameld, gecombineerd en geanalyseerd. Met deze informatie kunnen bijvoorbeeld beveiligers, gastvrouwen of kantoormedewerkers dusdanig worden geïnformeerd en aangestuurd dat ze incidenten kunnen voorkomen. Zo wordt er voortdurend informatie verrijkt en kan er afdelingsoverstijgend en informatiegestuurd beveiligd worden. Securitas beschikt naast het SOC over een internationaal innovatielab in Zweden, waar voortdurend nieuwe technologie wordt onderzocht, getest en ontwikkeld. Daarmee wordt de integraliteit nog meer vergroot.

Ook interessant om te lezen:

 

Bekijk hier onze animatie:

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00
*
*
*
*
*