Skip to main content

MVO

Als samenleving is het onze verantwoordelijkheid om goed voor elkaar en voor het milieu te zorgen. Als beveiligingsorganisatie draagt Securitas daar graag een steentje aan bij. Dat doen we door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Samen in de keten maken we het verschil.

Neem contact op

MVO is bij Securitas geen doel op zich, maar een proces waardoor we waarde creëren op sociaal (people), ecologisch (planet) en economisch (profit) gebied.
Lees meer over onze MVO-inspanningen op het gebied van People, Planet en Profit.

Lees ook het Sociaal Jaarverslag 2021, MVO jaarverslag 2021, Kernwaarden en ethische code en het Securitas Group Sustainability Report 2021.

Sociaal Jaarverslag 2021

In het sociaal jaarverslag 2021 blikken we terug op het afgelopen jaar en geven inzicht in de resultaten die het afgelopen zijn bereikt.

Lees het sociaal jaarverslag

MVO jaarverslag 2021

In het MVO jaarverslag 2021 blikken we terug op de resultaten die we in afgelopen jaren hebben bereikt op het gebied van People, Planet en Profit. En kijken we vooruit op onze ambities.

Lees het MVO jaarverslag

Contact

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.