Skip to main content

People

Onze mensen zijn ons kapitaal. We maken geen onderscheid op basis van afkomst, geaardheid en/of religie. Securitas zet zich in voor de duurzame inzetbaarheid van ál haar medewerkers.

Neem contact op
Man lachend tegenover andere man

Werkgelegenheid

We streven naar winstgevende bedrijfsvoering door onze medewerkers zo optimaal mogelijk in te zetten. We houden ons aan alle wet- en regelgeving, alsmede aan de cao-afspraken. We zijn medeonderhandelaar bij de totstandkoming van de cao’s. Bij reorganisaties die personele gevolgen hebben gaat onze voorkeur uit naar begeleiding van de werknemers naar ander werk, al dan niet in een Sociaal Plan.

Verhouding werkgever-werknemer

Securitas streeft naar een gezonde bedrijfsvoering met vitale, gemotiveerde en betrokken medewerkers. Dit doen we vanuit de visie dat onze medewerkers ons kapitaal zijn en de sleutel tot een onderscheidende positie op de (arbeids-)markt. We passen diverse maatregelen toe om de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers te bevorderen. Zo richten we ons bij het voorbereiden en uitvoeren van het algemene bedrijfsbeleid op:

  • een zo groot mogelijke veiligheid van onze medewerkers;
  • een zo goed mogelijke bescherming van de gezondheid van onze medewerkers met als doel een gezondheidspercentage van 97%;
  • het uitvoeren van verbeteracties die door medewerkers en de organisatie zijn vastgesteld naar aanleiding van het Securitas Medewerkers Onderzoek.
Lees hier verder

Contact

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.