Skip to main content

People

Onze mensen zijn ons kapitaal. We maken geen onderscheid op basis van welk kenmerk dan ook. Securitas zet zich in voor de duurzame inzetbaarheid van ál haar medewerkers.

Neem contact op

Aandacht voor onze medewerkers

Bij Securitas zijn wij ons bewust van de sleutelrol van onze medewerkers. Wij zetten ons in voor duurzame inzet, goede werkomstandigheden, opleiding en begeleiding.

Diversiteit en inclusie

Securitas staat voor diversiteit en gelijke kansen. In dit kader bieden wij ook kansen en duurzame mogelijkheden aan mensen met een kwetsbare positie op- of afstand tot de arbeidsmarkt. Hierbij werken we samen met onze netwerk partners zoals het UWV, gemeenten, werkgevers en opleidingsinstituten.

Opleiding en training

Met een gedreven recruitmentteam, docententeams, praktijkbegeleiders en job coaches zetten we ons elke dag in om nieuwe collega’s, studenten en medewerkers met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt te begeleiden naar een baan met toekomst en plezier.

Vragen?

Neem contact met ons op via

mvo@securitas.nl
Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.