Skip to main content

Profit

‘All business is local.’ Securitas probeert met al haar klanten direct contact te onderhouden. En met haar omgeving. Securitas levert een directe bijdrage aan de lokale economie.

Neem contact op

Onze bijdrage aan de maatschappij

  • Securitas zorgt voor werkgelegenheid. Onze meest directe economische impact is dan ook die van de lonen van onze 6.115 medewerkers in Nederland.
  • Sinds 2010 is op al onze kantoren een AED beschikbaar. Voor onze medewerkers, maar ook voor mensen in de omgeving. En omdat in de meeste kantoren 's nachts door de mobiele surveillance wordt gewerkt, zijn de AED's ook 's nachts beschikbaar. Zo dragen we lokaal bij om in medische noodgevallen snel te kunnen handelen.
  • We werken op basis van onze kernwaarden en de Ligue Code of Conduct and Ethics; een gedragscode die de normen voor de gehele beveiligingsindustrie onderschrijft.
Meer informatie over de Ligue Code of Conduct and Ethics

Contact

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.