Skip to main content

Onbezorgd ondernemen met Securitas

Veiligheid is voor jou als ondernemer belangrijk. Het gaat namelijk niet alleen om jouw eigen veiligheid, maar ook die van de klanten en medewerkers. Helaas is dit niet vanzelfsprekend. Daarom zijn wij er. Securitas beveiligt al meer dan 90 jaar bedrijven, van groot tot klein. Wij maken van jouw veiligheid onze prioriteit.

Het ondernemerspakket voor jou als lid van Aon

Securitas is partner van Aon op het gebied van beveiliging. Als lid van Aon beveilig je jouw bedrijf al vanaf EUR 22,95 per week bij Securitas met ons ondernemerspakket. Een totaalpakket waarmee je 24/7 beveiligd bent. Optimale kwaliteit, service en onderhoud zonder investeringskosten. En volledig BORG gecertificeerd!

  • Compleet inbraaksysteem inclusief app voor bediening
  • Aansluiting op de Securitas alarmcentrale
  • Periodiek onderhoud en volledige service
  • Volledige garantie gedurende contractduur (op vervangen apparatuur incl. arbeid)
  • Mogelijkheid tot afgifte BORG certificaten

Ondernemerspakketten

Het kiezen van de juiste beveiligingsoplossing hoeft niet ingewikkeld te zijn. Door onze jarenlange samenwerking met mkb-bedrijven hebben we beveiligingspakketten, speciaal voor ondernemers, samengesteld. Als BORG erkend beveiligingsbedrijf kan Securitas je helpen in het certificeringsproces en passen wij de VRKI toe. En op al onze pakketten kunnen we het BORG-E certificaat afgeven. Hiermee voldoe je aan de eisen van de verzekeraars.

Certificeringen

CIBV
CCV BORG
VRKI
Dekra ISO 9001
Dekra ISO 14001
Dekra ISO 45001

Wat klanten zeggen

Een beveiligingssysteem waarmee het verzekeringstechnisch ook goed geregeld is. Dat is voor ons het belangrijkste.

Cees Business Unit Manager, PON Amersfoort

Met de aanwezigheid van camerabeveiliging weet ik dat er in geval van nood, altijd iemand over mijn schouder meekijkt en Securitas zorgt voor onze veiligheid.

Drogisterij Nijkerk wordt beveiligd door Securitas
Bertha van Dusschoten Eigenaresse, Drogisterij & Parfumerie Nijkerk

Voorheen was ik erg bang. Het is zelfs voorgevallen dat ik ’s nachts op en neer reed om te kijken of alles in orde was. Dat is nu niet meer - we checken nu alles via de app.

Guven Slagerij wordt beveiligd door Securitas
Adem Cekic Mede-eigenaar, Güven Slagerij

Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.