Securitas security Madrid

Kantoren

Grote kantoren hebben dagelijks te maken met grote aantallen mensen die het kantoorgebouw binnenkomen en verlaten. Spullen liggen er meestal voor het grijpen en er wordt vaak gewerkt met gevoelige informatie. Als gevolg van het flexibele werken veranderen openings- en sluitingstijden en gaan medewerkers op verschillende tijden naar huis. Daarnaast is er de laatste jaren meer behoefte aan multi tenantgebouwen, waarbij de samenwerking tussen bedrijven en het delen van faciliteiten in een gebouw, zoals de veiligheidsoplossingen, steeds belangrijker worden. 

Preventief beveiligen

Securitas beveiligt proactief, integraal en gastvrij, met in de basis een digitaal hart. Dit resulteert in preventieve veiligheidsoplossingen met een optimale synergie tussen mens, kennis en technologie.
Door vroegtijdige signalering van afwijkende situaties of afwijkend gedrag en de juiste opvolging hiervan voorkomen we incidenten en wordt uw primaire bedrijfsproces niet verstoord.

Op basis van uw situatie en doelstellingen ontwikkelen we kosteneffectieve preventieve oplossingen, die kunnen bestaan uit:

  • Implementatie van een kantoormanagementsysteem voor een ‘slim kantoor’ om u zo te ondersteunen in processen en kostenbesparing.
  • Safety om u te ondersteunen met onderzoek, advies en het geven van BHV-trainingen en ontruimingsoefeningen. Bij multi tenantgebouwen nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor het safetybeleid (Safe building).
  • Hospitality voor een bezoekbeleving die past bij wat u als bedrijf wilt uitstralen. Waarbij we zorgen voor een gastvrije omgeving voor medewerkers en bezoekers.
  • Monitoringdiensten op afstand, waarmee we bijvoorbeeld alarmen verifiëren, het openen en sluiten van uw kantoor regelen of uw medewerkers na sluitingstijd veilig naar de personeelsuitgang of parkeerplek begeleiden.
  • Toegangscontrolesysteem voor het identificeren, verifiëren en registreren van medewerkers en bezoekers, eventueel via gezichtsherkenning en vingerafdrukscans.

 

 

Ook interessant om te lezen:

Oplossingen voor kantoren

   

Neem contact met ons op via dit contactformulier of bel 088 322 11 00

Hoe gaan we met uw gegevens om?

Zoveel bedrijven, zoveel wensen

De beveiliging van bedrijfsverzamelgebouwen is een speciale tak van sport. In een pand met meerdere huurders – met verschillende wensen – is snel schakelen met de beheerder en huurders cruciaal.

Lees over onze oplossingen bij verzamelgebouwen