Veiligheid op bouwterreinen

Een tijdelijke werklocatie op een open terrein met kostbare machines, gereedschap en installaties; bouwterreinen zijn vaak een aantrekkelijk werkgebied voor dieven en vandalen. Jaarlijks lijden bouwbedrijven hierdoor grote (financiële) schade. Zulke locaties vragen dan ook om specifieke oplossingen die 24/7 voor een veilig bouwterrein zorgen.

Preventief beveiligen

Securitas denkt met u mee om uw bouwterrein te beveiligen en vertraging (of zelfs stilstand) van een bouwproject te voorkomen. We zoeken naar preventieve veiligheidsoplossingen op maat, waarbij mens, kennis en technologie elkaar in een optimale synergie versterken. Op die manier kunnen wij uw totale bouwterrein kostenefficiënt beveiligen. Door vroegtijdige signalering van afwijkende situaties of afwijkend gedrag en de juiste opvolging hiervan voorkomen we incidenten en wordt uw primaire bedrijfsproces niet verstoord.

Om uw bouwterrein te beveiligen bieden wij u onder meer de volgende diensten:

  • Beveiligingscamera’s met analysesoftware (via mobiele camera units) voor vroegtijdige signalering van afwijkende situaties.
  • Toegangscontrolesysteem voor het identificeren en registreren van medewerkers en bezoekers.
  • Controle van ladingen en voertuigen die het terrein op- en afrijden.
  • Preventie en lokalisering van (interne) diefstal en (opzettelijke) schade op locatie.
  • Mobiele surveillance is snel ter plaatse bij een alarmmelding en zorgt voor een correcte afhandeling van een incident.

Oplossingen in de bouw

  

Neem contact met ons op via dit contactformulier of bel 088 322 11 00

Hoe gaan we met uw gegevens om?