Veiligheid op bouwterreinen

Een tijdelijke werklocatie op een open terrein met kostbare machines, gereedschap en installaties; bouwterreinen zijn vaak een aantrekkelijk werkgebied voor dieven en vandalen. Jaarlijks leiden bouwbedrijven hierdoor enorm veel (financiële) schade. Beveiliging van deze locaties vraagt dan ook om een specifieke oplossing die niet ophoudt als het donker wordt.

Securitas denkt met u mee om vertraging (of zelfs stilstand) van de doorlooptijd en planning van het bouwproject te voorkomen. We zoeken naar een oplossing op maat waarbij mens en techniek elkaar op natuurlijke wijze versterken. Op die manier kunnen wij uw totale bouwterrein kostenefficiënt beveiligen.

Securitas biedt bouwbedrijven onder meer de volgende diensten:

  • Camerabewaking met analyse software (via mobiele camera units) voor vroegtijdige signalering van afwijkingen. De camera's zijn herbruikbaar voor de nieuwe situatie en kunnen wij direct na oplevering voor u installeren.
  • Toegangscontrolesysteem voor het identificeren en registreren van medewerkers en bezoekers
  • Controle van ladingen en voertuigen die het terrein op- en afrijden
  • Preventie en lokalisering van (interne) diefstal en (opzettelijke) schade op locatie
  • Mobiele surveillance: deze is snel ter plaatse bij een alarmmelding en zorgt voor een correcte afhandeling van een incident

Oplossingen in de bouw

  

Neem contact met ons op via dit contactformulier of bel 088 322 11 00