Skip to main content

Bouw

Een tijdelijke werklocatie op een open terrein met kostbare machines, gereedschap en installaties; bouwterreinen zijn vaak een aantrekkelijk werkgebied voor dieven en vandalen. Jaarlijks lijden bouwbedrijven hierdoor grote (financiële) schade.

Onze oplossingen

In de bouw

Deze video is niet beschikbaar.

Om de video te zien, dient u de marketing cookies te accepteren. Klik hier om uw cookievoorkeuren aan te passen.

Preventief beveiligen

Securitas denkt met u mee om uw bouwterrein te beveiligen en vertraging (of zelfs stilstand) van een bouwproject te voorkomen. We zoeken naar preventieve veiligheidsoplossingen op maat, waarbij mens, kennis en technologie elkaar in een optimale synergie versterken. Op die manier kunnen wij uw totale bouwterrein kostenefficiënt beveiligen. Door vroegtijdige signalering van afwijkende situaties of afwijkend gedrag en de juiste opvolging hiervan voorkomen we incidenten en wordt uw primaire bedrijfsproces niet verstoord. Om uw bouwterrein te beveiligen bieden wij u onder meer de volgende diensten:

  • Beveiligingscamera’s met analysesoftware (via mobiele camera units) voor vroegtijdige signalering van afwijkende situaties.
  • Toegangscontrolesysteem voor het identificeren en registreren van medewerkers en bezoekers.
  • Controle van ladingen en voertuigen die het terrein op- en afrijden.
  • Preventie en lokalisering van (interne) diefstal en (opzettelijke) schade op locatie.
  • Mobiele surveillance is snel ter plaatse bij een alarmmelding en zorgt voor een correcte afhandeling van een incident.
Een man en vrouw kijken naar een laptopscherm

Meer weten over onze oplossingen?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00.

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.