Personal Position Alarm

Een Personal Position Alarm (PPA) van Securitas biedt uitkomst voor mensen die alleen (en afgelegen) werken, wonen of reizen. Via de app kan namelijk snel en adequaat hulp ingeschakeld worden als men in nood verkeert.

Hoe werkt een PPA?

Een PPA is een compact toestel dat het formaat heeft van een telefoon. Met slechts één druk op de alarmknop staat u in directe spreek-/luisterverbinding met onze alarmcentrale, het Securitas Operations Center. Landsgrenzen vormen hierbij geen probleem. Securitas heeft namelijk een compleet Europees netwerk tot haar beschikking.

Het PPA combineert de techniek van GPS (satellieten), GPRS (data-overdracht) en GSM (mobiele telefonie). Na het indrukken van de alarmknop kan onze alarmcentrale zeer nauwkeuring vaststellen waar u zich bevindt en direct met u communiceren. De centralist zal vervolgens de juiste vorm van hulp inschakelen en aansturen.

We bieden verschillende vormen van PPA's, zowel voor professioneel als voor particulier gebruik. Onze specialisten bekijken graag met u wat de juiste oplossing is.

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00
*
*
*
*
*
Hoe gaan we met uw gegevens om?