Skip to main content

Jouw garagebedrijf goed beveiligd

Wij bieden verschillende beveiligingsoplossingen om ongewenste situaties bij garage en werkplaats te voorkomen. Van camerabeveiliging tot mobiele surveillance: met de oplossingen van Securitas staat veiligheid altijd op de eerste plaats.

Creëer een veilige omgeving voor jou en je medewerkers

Er gaat geen dag voorbij dat je als ondernemer niet bezig bent met de toekomst van je bedrijf. Helaas zijn er factoren die grote (financiële) gevolgen kunnen hebben. Denk hierbij aan inbraak, brand of agressie. Met onze BORG-gecertificeerde beveiligingsoplossingen (BORG klasse 1 t/m 4) weet je zeker dat je duurzame kwaliteit in huis haalt. Een goede opvolging door onze eigen alarmcentrale zorgt ervoor dat je er nooit alleen voor staat.

Ondernemerspakketten

Het kiezen van de juiste beveiligingsoplossing hoeft niet ingewikkeld te zijn. Door onze jarenlange samenwerking met mkb-bedrijven hebben we beveiligingspakketten, speciaal voor ondernemers, samengesteld. Als BORG erkend beveiligingsbedrijf kan Securitas je helpen in het certificeringsproces en passen wij de VRKI toe. En op al onze pakketten kunnen we het BORG-E certificaat afgeven. Hiermee voldoe je aan de eisen van de verzekeraars.
Inbraakbeveiliging
€ 28,05per week
Inbraakbeveiliging + opvolging
€ 36,95per week
Inbraakbeveiliging + opvolging + camera
€ 59,50per week

Certificeringen

CIBV
CCV BORG
VRKI
Dekra ISO 9001
Dekra ISO 14001
Dekra ISO 45001

Wat klanten zeggen

Sinds de beveiligingssystemen van Securitas weet ik dat mijn bedrijf en kostbare eigendommen goed beveiligd zijn tegen inbraak en brand.

Tomi Rezso Bedrijf eigenaar

Het is voor de verzekering een vereiste dat de vestiging beschikt over een gecertificeerd beveiligingssysteem.

Cees Lindhout Business unit Manager Bedrijfswagens

Meer weten over garage en werkplaats beveiliging?

Bel ons via 033 453 50 09 of vul het formulier in. Wij helpen graag!

Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stem je in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.