Skip to main content

Jouw winkel goed beveiligd

Of je nu onderdeel bent van een grote retailketen of zelfstandige retailer; als winkeleigenaar loop je vaak tegen dezelfde beveiligingsvragen aan. Securitas beveiligt al meer dan 90 jaar kleine en grote winkels. Met onze beveiligingsoplossingen zorgen we voor een veilige omgeving tijdens én na sluitingstijd.

Beveiligingsuitdagingen voor de retail

Diefstal tijdens openingstijden is één van de grootste beveiligingsuitdagingen voor retailers. Daarnaast kun je als winkeleigenaar te maken hebben met een inbraak of overval. Dat wil je graag voorkomen. Het creëren van een veilige omgeving is belangrijk voor klanten en medewerkers. Daar helpen we je graag bij. Met onze BORG-gecertificeerde beveiligingsoplossingen (BORG klasse 1 t/m 4) weet je zeker dat je duurzame kwaliteit in huis haalt en voldoet aan alle eisen die verzekeraars stellen aan de beveiliging van je winkel(s).

Winkelbeveiliging vraagt om een totaalaanpak

Het treffen van preventieve maatregelen om diefstal en inbraak te voorkomen is noodzakelijk, maar er komt meer kijken bij winkelbeveiliging. Wat doe je in het geval van diefstal of inbraak,? Hoe wordt een alarmmelding opgevolgd? Allemaal vragen om over na te denken. Bij Securitas kijken we altijd naar het totaalplaatje. We bieden verschillende beveiligingsoplossingen om de veiligheid van je winkel(s) te optimaliseren.

Certificeringen

CIBV
CCV BORG
VCA
VRKI

Wat klanten zeggen

Een beveiligingssysteem waarmee het verzekeringstechnisch ook goed geregeld is. Dat is voor ons het belangrijkste.

Cees Business Unit Manager, PON Amersfoort

Met de aanwezigheid van camerabeveiliging weet ik dat er in geval van nood, altijd iemand van Securitas over mijn schouder meekijkt. Dat geeft me een veilig gevoel.

Drogisterij Nijkerk wordt beveiligd door Securitas
Bertha van Dusschoten Eigenaresse, Drogisterij & Parfumerie Nijkerk

Voorheen was ik erg bang. Het is zelfs voorgevallen dat ik ’s nachts op en neer reed om te kijken of alles in orde was. Dat is niet meer nodig; we checken nu alles via de app.

Guven Slagerij wordt beveiligd door Securitas
Adem Cekic Mede-eigenaar, Güven Slagerij

Vrijblijvend advies?

Bel ons via 033 4535009 of vul het formulier in. Wij helpen graag!

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding
Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.