Skip to main content

Onze werkwijze

De huidige samenleving met nieuwe dreigingsbeelden noodzaakt organisaties hun veiligheidsbeleid op een andere manier in te richten. De strategie van Securitas is gericht op het voorkomen van incidenten; preventief beveiligen.

Neem contact op

Voorkomen van incidenten

 

Met onze strategie brengt Securitas signalen van voorbereiding of afwijkend gedrag in kaart, waarop wordt geacteerd voordat een kwaadwillende actie plaats kan vinden. Zo worden incidenten voorkomen en kosten bespaard.

Inzet van mens, kennis en techniek voor een veilige werk- en leefomgeving

Proactieve, integrale en gastvrije aanpak met een digitaal hart

Het nieuwe beveiligen staat voor een proactieve, integrale en gastvrije aanpak met een digitaal hart. Securitas daagt zichzelf en haar klanten voortdurend uit om vanuit deze visie tot de juiste veiligheidsbalans te komen.

Het nieuwe beveiligen

Wij geloven dat veiligheid niet alleen een zaak is van de facilitaire afdelingen van organisaties, maar dat iedereen hier verantwoordelijkheid voor draagt. Het type dreiging is immers veranderlijker en ongrijpbaarder dan ooit. Van HR tot IT, een dreiging kan in elke hoek concreet worden. Door signalen en informatie op gestructureerde wijze centraal te verzamelen voorkomen we dat zo’n dreiging een concreet incident wordt. Het nieuwe beveiligen van Securitas vraagt om een flexibele inzet van maatregelen op basis van dreiging. Securitas biedt een totaaloplossing en is verantwoordelijk voor het gehele proces; van het ontwerp van de oplossing tot volledige implementatie en continuïteit van de geboden diensten.

Meer informatie over het nieuwe beveiligen

Voordelen van onze slimme oplossingen

  • Flexibiliteit en schaalbaarheid
  • Gebruik van de nieuwste techniek, zonder grote investeringen
  • Aansluiting op geavanceerde Securitas Operations Center
  • Securitas kan de voorfinanciering voor haar rekening nemen: u betaalt een vast maandbedrag gedurende de looptijd
  • Kwaliteit en zekerheid: Securitas is verantwoordelijk voor de continuïteit en kwaliteit van de totaaloplossing en schakelt bijv. manbeveiliging in bij een storing of defect aan een camera
  • Eén aanspreekpunt voor de totale dienstverlening

Contact

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sociaal Jaarverslag 2021

In het sociaal jaarverslag 2021 blikken we terug op het afgelopen jaar en geven inzicht in de resultaten die het afgelopen zijn bereikt.

Lees het het sociaal jaarverslag
Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.