Skip to main content

Securitas & MKB Belangen

Veiligheid is voor jou als ondernemer belangrijk. Het gaat namelijk niet alleen om jouw eigen veiligheid, maar ook die van klanten en medewerkers. Helaas is dit niet vanzelfsprekend. Daarom zijn wij er. Securitas beveiligt al meer dan 90 jaar bedrijven, van groot tot klein. Wij maken van jouw veiligheid onze prioriteit.

Het eerste jaar 20% korting op jouw bedrijfsbeveiliging

Met het Securitas ondernemerspakket van € 36,95 per week is jouw bedrijf goed beveiligd. Je ontvangt een draadloos alarmsysteem dat voldoet aan de nieuwste technieken. Uiteraard installeren en onderhouden onze monteurs alle apparatuur zodat jij de zekerheid hebt dat jouw systeem 24/7 optimaal functioneert. De dienst mobiele surveillance maakt jouw beveiliging compleet. Onze opgeleide surveillanten staan continue in verbinding met de Securitas alarmcentrale. Ze worden bij een melding direct gealarmeerd en zorgen voor een snelle en goede alarmopvolging bij jou op locatie.

  • Securitas alarmsysteem
  • Aansluiting Securitas alarmcentrale
  • Periodiek onderhoud en volledige service
  • Alarmopvolging mobiele surveillance

Voldoet aan de verzekeringseisen

Als BORG erkend beveiligingsbedrijf kan Securitas je helpen in het certificeringsproces en passen wij de VRKI toe. En op al onze pakketten kunnen we het BORG-E certificaat afgeven. Hiermee voldoe je aan de eisen van de verzekeraars.

Certificeringen

CIBV
CCV BORG
VRKI
Dekra ISO 9001
Dekra ISO 14001
Dekra ISO 45001

Ja, ik wil korting!

Bel naar 033 453 50 09 of vul het formulier in.

Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stem je in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.