Skip to main content

Het Securitas videosysteem

Als ondernemer wil je jouw bedrijf en de bedrijfsomgeving veilig houden. Ons videosysteem werkt preventief tegen inbraken. En mocht het toch mis gaan dan zijn onze centralisten er om jou van dienst te zijn.

Camera guard Securitas

Optimaliseer jouw beveiliging

Het videosysteem van Securitas is eenvoudig te bedienen en daarnaast beschik je overal ter wereld over jouw beeldmateriaal via een handige app op je telefoon of tablet. Uiteraard installeren en onderhouden onze opgeleide monteurs alle apparatuur, zodat jij de zekerheid hebt dat jouw systeem 24/7 optimaal functioneert. Je ontvangt een IP recorder voor de opname van de beelden, een monitor en een camera met haarscherp beeld. Als preventieve werking monteren wij daarnaast nog een video-bord. Dit videosysteem is makkelijk uit te breiden met meerdere camera’s. 

Indien gewenst bieden wij je optioneel video-verificatie. Met ons videosysteem worden jouw binnenkomende alarmen geverifieerd door de alarmcentrale. Onze video-observanten kunnen via de camera's op jouw locatie(s) de alarmmelding bekijken. De live beelden leiden tot de hoogste prioriteit bij de politie. Ook voorkomt het dat mobiele surveillance diensten onnodig worden ingezet als gevolg van een vals alarm.

 

Ondernemerspakketten

Het kiezen van de juiste beveiligingsoplossing hoeft niet ingewikkeld te zijn. Door onze jarenlange samenwerking met mkb-bedrijven hebben we beveiligingspakketten, speciaal voor ondernemers, samengesteld. Als BORG erkend beveiligingsbedrijf kan Securitas je helpen in het certificeringsproces en passen wij de VRKI toe. En op al onze pakketten kunnen we het BORG-E certificaat afgeven. Hiermee voldoe je aan de eisen van de verzekeraars.

Certificeringen

CIBV
CCV BORG
VRKI

Wil je meer informatie?

Bel ons via 033-4535009 of vul het formulier in.

Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.