Skip to main content

Safety diensten

Wordt er in uw bedrijf of in de omgeving daarvan gewerkt met brandbare materialen, of heeft u te maken met industriële processen? Door proactief uw veiligheid te regelen, verkleint u de kans op brand of een andere calamiteit in uw organisatie.

Neem contact op

Securitas biedt effectieve en flexibele oplossingen die aansluiten op uw situatie, zoals:

 • Hoofd BHV
 • Bedrijfsbrandweer
 • Industriële Veiligheidswachten
 • Verkeersregelaars
 • Materieel
Securitas hoofd BHV'er

Hoofd BHV

Werkgevers dienen er voor te zorgen dat BHV’ers hun taak kunnen uitvoeren. Als een werkgever hier zelf niet voor kan zorgen kan hij een Hoofd BHV aanstellen. Deze is verantwoordelijk voor de beleidsmatige kant van de bedrijfshulpverlening. Het Hoofd BHV richt de BHV-organisatie operationeel in, houdt deze in stand en vertaalt beleid in concrete maatregelen. Je kan hierbij denken aan het opzetten van oefeningen, het controleren van procedures en controleren van beheersmiddelen. Niet ieder bedrijf heeft een fulltime Hoofd BHV’er nodig of een werknemer in dienst die deze taak op zich kan nemen. Securitas heeft BHV’ers in dienst die deze functie kunnen vervullen.

 • Dit doen wij op fulltime basis, Ad Interim basis, of parttime.
 • Flexibel in de oplossing.
 • Snel aanpasbaar aan uw wensen.
 • Mogelijkheid tot directe uitvoering concrete maatregelen

Bedrijfsbrandweer

Heeft u als bedrijf de verplichting tot een eigen bedrijfsbrandweer? Dat is een aanzienlijke kostenpost die bovendien buiten uw core business valt. Securitas kan de totale brandweerzorg op locatie verzorgen. Ook ondersteunen we bij het opzetten en operationeel houden.

Industriële Veiligheidswachten

Industriële Veiligheidswachten

Wanneer u werkzaamheden heeft in een industriële omgeving, komt er meer bij kijken dan alleen de werkzaamheden zelf. U wilt dat de veiligheid van uw eigen personeel, het personeel van anderen en de veiligheid van uw bedrijfsproces geborgd blijft. Securitas heeft Industriële Veiligheidswachten die kunnen functioneren als Heetwerkwacht bij slijp- en laswerkzaamheden, als Buitenwacht wanneer er gewerkt wordt in besloten ruimtes en als gasmeetkundige om gasmetingen te kunnen verrichten. Onze Industriële Veiligheidswachten hebben een VCA – VOL diploma en certificaten kleine blusmiddelen, watervoerende en schuimvormende armaturen, buitenwacht en gasmeten. Indien noodzakelijk kunnen wij ook medisch goedgekeurde industriële veiligheidswachten leveren die onafhankelijke ademlucht mogen dragen.

Verkeersregelaars

Zijn er werkzaamheden op of bij uw terrein, waarbij de verkeersveiligheid in het geding komt? Of heeft u ondersteuning nodig bij de begeleiding van verkeersstromen tijdens een evenement? Securitas heeft landelijk gecertificeerde verkeersregelaars die voldoen aan de CROW-normering.

Materieel

Van crashtenders tot dompelpompen. Als er zich een gevaarlijke situatie voordoet, heeft u het juiste materieel nodig om in te grijpen. Inclusief mensen die het materieel kunnen bedienen. Securitas neemt het op zich. Binnen vier uur na aanvraag is het juiste materieel ter plaatse.

De voordelen via Securitas

 • Eén aanspreekpunt.
 • 24/7 bereikbaar.
 • Zeer sterk in ad-hoc-opdrachten.
 • Levering altijd mogelijk, ook ‘s avonds, ‘s nachts en het weekend. Vaak binnen een uur.
 • Professionele medewerkers met specifieke opleidingen en certificaten.
 • Altijd een deskundig adviseur bij opstarten en begeleiden van projecten & dienstverlening.

Meer weten over Safety?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00.

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.