Skip to main content

Securitas Integrity Line

Elke stem bij Securitas is belangrijk. We vertrouwen op onze collega's en externe belanghebbenden om zich uit te spreken wanneer een situatie onze kernwaarden en onze reputatie bedreigt. Daarom hebben we de Securitas Integrity Line opgericht, waar gevallen van niet-naleving kunnen worden gemeld.

Bij Securitas maken onze mensen elke dag het verschil. We zijn trots op de manier waarop ze onze kernbedrijfswaarden van waakzaamheid, integriteit en behulpzaamheid demonstreren, terwijl ze mensen en activa over de hele wereld beschermen. Deze waarden definiëren wie we zijn en leiden onze beslissingen en acties.

Het melden van zorgen geeft ons informatie die we nodig hebben om de situatie te verhelpen en te voorkomen dat soortgelijke situaties zich opnieuw voordoen. We vinden ook dat iedereen zich veilig genoeg moet voelen om zich uit te spreken. De Securitas Integrity Line is een vertrouwelijk meldingssysteem voor onze medewerkers en anderen.

Securitas Integrity Line
Dit is een hulpmiddel dat bijdraagt aan een gezonde bedrijfscultuur, waar mensen zien dat hun stem wordt gehoord en er naar wordt gehandeld. Als u een Securitas-medewerker, -partner, -investeerder of een ander soort Securitas-gerelateerde belanghebbende bent en een geval van niet-naleving met betrekking tot ons bedrijf wilt melden, kunt u uw klacht indienen via de Securitas Integrity Line. Het platform is 24/7 beschikbaar en wordt gemonitord.

Securitas Integrity Line is niet bedoeld om de verantwoordelijkheid van het management te vervangen. We moedigen u aan om, waar mogelijk, uw zorgen te melden aan uw lokale HR, wettelijke vertegenwoordiger of management.

Extra meldingskanalen
Als u gevestigd bent in Noord-Amerika of Mexico, is er een extra communicatiekanaal beschikbaar via de Securitas Hotline:

  • VS: 1-800-574-8637
  • Canada: 1-866-528-6556
  • Securitas Transport Aviation Security: 1-855-249-5707
  • Mexico: +528000991170

Alle gemelde gevallen van niet-naleving van de waarden en ethiek van Securitas, ongeacht het meldingskanaal, worden onderzocht en gedocumenteerd volgens het Securitas-klokkenluidersregeling en lokale regelgeving.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.