Skip to main content

Publieke domein

Steeds vaker worden gemeenten geconfronteerd met overlast en ergernissen op straat; te vroeg aangeboden huisvuil, hondenpoep op straat, verkeerd geparkeerde auto’s en fietsen, maar ook hangjongeren en vandalisme. Zaken die voor de politie geen prioriteit hebben, maar die voor de burger zeer hinderlijk zijn.

Onze oplossingen

In het publieke domein

Camerabeveiliging bij een kantoor

Preventief beveiligen

Samen met gemeenten en politie brengt Securitas de problematiek binnen de gemeente of het stadsdeel in beeld. Aan de hand daarvan wordt een passende totaaloplossing op het gebied van handhaving geboden, waarbij rust en veiligheid voor de burgers voorop staat. Deze preventieve veiligheidsoplossing kan bestaan uit verschillende onderdelen, zoals:

  • Inzet van onze speciaal getrainde medewerkers in combinatie met techniek zorgt bij overlast en agressie voor een snelle opvolging
  • Beveiligingscamera’s met analysesoftware (via camera units of vaste camera’s) aangesloten op het Securitas Operations Center, de alarmcentrale van Securitas. De camera’s signaleren afwijkende situaties of afwijkend gedrag vroegtijdig, zodat incidenten worden voorkomen. Centralisten kunnen live meekijken bij een alarmmelding en eventueel direct hulp inschakelen.
  • Buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA’s)
  • Toezichthouders
  • Bike patrols
Een man en vrouw kijken naar een laptopscherm

Meer weten over onze oplossingen?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 3221100

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.