Skip to main content

Beveiliging voor bedrijven aan huis

Een veilige basis creëren voor de toekomst, zowel zakelijk als privé. Lees verder en ontdek hoe u zo veilig mogelijk aan huis kan werken.

thuis werken

De toekomst van het bedrijf aan huis veiligstellen

Een ondernemer is altijd bezig met de toekomst van het bedrijf. Helaas zijn er factoren die grote (financiële) gevolgen kunnen hebben op de toekomst van het bedrijf.

Monitoring oplossingen voor bedrijven aan huis

Alarmafhandeling
Videoverificatie
Personal Alarm Bracelet
blije groep mensen

Bedrijf en woning samen onder één dak

Wat voor veel ondernemers voelt als een veilige basis, is juist een interessant doelwit voor indringers. Een bedrijf aan huis, betekent ook meer attractiviteit op één locatie. Een ideale situatie voor indringers waarin zij een dubbele kans van slagen zien. Voor sommige zakelijke verzekeringen is gecertificeerde beveiliging een vereiste. Hierdoor ontstaat de mooie kans om ook gelijk de woning mee te beveiligen. Creëer zo een veilige omgeving voor zowel zakelijk als privé. Een win-win situatie!

Voorkom ongewenste situaties met Securitas’s beveiligingssysteem voor bedrijven aan huis

 • Inbraakbeveiliging

  Elke zes minuten wordt er iemand slachtoffer van een inbraak. Helaas wordt de waarde van goede alarmsystemen vaak onderschat. Met onze CCV BORG gecertificeerde beveiligingsoplossingen weet u zeker dat duurzame kwaliteit in huis wordt gehaald.

 • Camerabeveiliging

  Voorkom ongewenst bezoek op het terrein dankzij camerabeveiliging. Opvallende videobewaking heeft een bewezen preventieve werking. Mochten ongewenste bezoekers toch onverhoopt succesvol zijn, dan kunt u altijd rekenen op de hoogstaande video-observatie van Securitas en beschik altijd over duidelijk bewijslast.

 • Branddetectie

  Wij installeren complete Life-Safety-systemen die direct rook en brand opmerken. Wij monitoren alarmmeldingen en in geval van nood, zorgen wij voor directe inzet van brandweer en andere hulpdiensten.

 • Toegangscontrole

  Met toegangscontrole van Securitas kan er op afstand toegang voor gewenste bezoekers worden geven of juist toegang voor onbevoegden weigeren. Zo heeft u altijd zélf de touwtjes in eigen handen!

Ontdek meer over beveiliging voor bedrijven aan huis

Neem contact met ons op via dit formulier

contact
Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Door uw informatie te verzenden, gaat u akkoord met ons gebruik van uw gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid en onze noodzaak om met u te communiceren via e-mail of telefoon dit verzoek te voltooien.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.