Skip to main content

Beveiliging voor bedrijven aan huis

Een veilige basis creëren voor de toekomst, zowel zakelijk als privé. Lees verder en ontdek hoe u zo veilig mogelijk aan huis kan werken.

thuis werken

De toekomst van het bedrijf aan huis veiligstellen

Een ondernemer is altijd bezig met de toekomst van het bedrijf. Helaas zijn er factoren die grote (financiële) gevolgen kunnen hebben op de toekomst van het bedrijf.

Beveiligingsoplossingen voor bedrijven aan huis

Mobiele surveillance
Videoverificatie
Personal Alarm Bracelet
blije groep mensen

Bedrijf en woning samen onder één dak

Wat voor veel ondernemers voelt als een veilige basis, is juist een interessant doelwit voor indringers. Een bedrijf aan huis, betekent ook meer attractiviteit op één locatie. Een ideale situatie voor indringers waarin zij een dubbele kans van slagen zien. Voor sommige zakelijke verzekeringen is gecertificeerde beveiliging een vereiste. Hierdoor ontstaat de mooie kans om ook gelijk de woning mee te beveiligen. Creëer zo een veilige omgeving voor zowel zakelijk als privé. Een win-win situatie!

Een Securitasbeveiliger in de gezondheidszorg

Eersteklas beveiliging voor een vast bedrag per week

Securitas biedt beveiligingsoplossingen voor een vast bedrag per week. Dat heeft als voordeel dat je geen grote investering hoeft te doen, maar wel direct kan profiteren van de voordelen van een totaalpakket aan beveiligingsmaatregelen met een gelijkmatige spreiding van de beveiligingskosten. Zo kan jij je volledig richten op de toekomst van je bedrijf en dragen wij zorg voor de veiligheid.

contact

Ontdek meer over beveiliging voor bedrijven aan huis

Neem contact met ons op via dit formulier
Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Door uw informatie te verzenden, gaat u akkoord met ons gebruik van uw gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid en onze noodzaak om met u te communiceren via e-mail of telefoon dit verzoek te voltooien.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.