Skip to main content

Horeca beveiliging

Veiligheid is voor iedere ondernemer belangrijk, zeker voor horecaondernemers. Het gaat namelijk niet alleen om eigen veiligheid, maar ook dat van de gasten en medewerkers. Juist in de horeca is veiligheid niet vanzelfsprekend. Helaas heeft de sector vaak te maken met incidenten zoals agressie, overvallen en inbraak.

man bekijkt camera beelden op tablet

Een veilige omgeving draagt bij aan de toekomst van jouw horecazaak

Een ondernemer is altijd bezig met de toekomst van de horecaonderneming. Helaas zijn er factoren die grote (financiële) gevolgen hebben op de toekomst van het café, restaurant of hotel. Denk hierbij aan inbraak, brand of agressie. Dit kan allemaal zorgen voor nare gevolgen, waaronder bedrijfsverlies. Met camerabeveiliging kunt u altijd een oogje in het zeil houden en met goede opvolging door onze eigen meldkamer, weet u dat u er nooit alleen voor staat.

Monitoringoplossingen voor de horeca

Alarmafhandeling
Videoverificatie
Personal Alarm Bracelet
alarmmonitoring

Voorkom bedrijfsverlies en creëer een veilige omgeving voor jouw horecazaak

Bedrijfsverlies is één van de grootste zorgen bij horecaondernemers. Of u nou eigenaar bent van een café, restaurant, hotel of snackbar – het maakt niet uit - bedrijfsverlies door inbraak of brand komt nooit gelegen. Zorg dat het bedrijf is voorzien van BORG-gecertificeerde alarmsysteem. Zodat iedereen zich veilig voelt.

lachende mensen

Verzekeringseis: BORG-gecertificeerde beveiligingssystemen

Voor veel verzekeraars is een BORG-gecertificeerde beveiligingssystemen een vereiste. Afhankelijk van de totale (verzekerde) waarde en de attractiviteit van de goederen wordt bepaald aan welke klasse uw beveiliging moeten voldoen. BORG klasse 1 - BORG klasse 2 - BORG klasse 3 - BORG klasse 4

camera dome

Horecazaak voorzien van BORG-gecertificeerde beveiligingssystemen zonder investering

Als ondernemer is er al veel (spaar)geld geïnvesteerd in het opstarten van een eigen bedrijf. De veiligheid van de horecaonderneming is erg belangrijk én de veiligheid, die van de gasten en de medewerkers is onze prioriteit. Daarom bieden wij onze beveiligingsoplossingen voor een vast bedrag per maand. Zo hoeft er niet opnieuw geïnvesteerd te worden en kan het (spaar)geld worden besteed aan de toekomst van het bedrijf.

Voorkom ongewenste situaties met Securitas’s beveiligingssysteem voor bedrijven aan huis

 • Inbraakbeveiliging

  Elke zes minuten wordt er iemand slachtoffer van een inbraak. Helaas wordt de waarde van goede alarmsystemen vaak onderschat. Met onze CCV BORG gecertificeerde beveiligingsoplossingen weet u zeker dat duurzame kwaliteit in huis wordt gehaald.

 • Camerabeveiliging

  Voorkom ongewenst bezoek op het terrein dankzij camerabeveiliging. Opvallende videobewaking heeft een bewezen preventieve werking. Mochten ongewenste bezoekers toch onverhoopt succesvol zijn, dan kunt u altijd rekenen op de hoogstaande video-observatie van Securitas en beschik altijd over duidelijk bewijslast.

 • Branddetectie

  Wij installeren complete Life-Safety-systemen die direct rook en brand opmerken. Wij monitoren alarmmeldingen en in geval van nood, zorgen wij voor directe inzet van brandweer en andere hulpdiensten.

 • Toegangscontrole

  Met toegangscontrole van Securitas kan er op afstand toegang voor gewenste bezoekers worden geven of juist toegang voor onbevoegden weigeren. Zo heeft u altijd zélf de touwtjes in eigen handen!

Wat klanten zeggen

""De camera's helpen mij ook bij het creëren van extra omzet, het terras is nu mijn 'buitenkamer', waar gasten kunne genieten van al het heerlijks dat de Turkse keuken te bieden heeft"

Gülnaz Aslan Eigenaar

Ontdek meer over horecabeveiliging

Neem contact met ons op via dit formulier

camera beveiliging
Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Door uw informatie te verzenden, gaat u akkoord met ons gebruik van uw gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid en onze noodzaak om met u te communiceren via e-mail of telefoon dit verzoek te voltooien.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.