Skip to main content

Kent u iemand die klant bij ons wil worden?

Bij ons ontvangen jullie beide een aantrekkelijke aanbieding!

Vrouw met kind

Member get member

Een fijne omgeving waar u zich gelukkig en veilig kan voelen. Dat wil iedereen. Dat gunnen wij iedereen. Daarom vertellen we graag meer over onze member get member actie. Kent u iemand die op zoek is naar beveiliging voor zijn of haar woning en/of bedrijf? Ook u kunt hier uw steentje aan bijdragen én profiteert daar uiteraard van. Bij ons ontvangen jullie beiden leuke kortingen. Een echte win-win.

Profiteer als tipgever

Goed bezig! Laat jullie gegevens achter. Wordt de persoonlijke of zakelijke connectie op uw aanraden klant bij ons, dan ontvangt u een aanbrengbonus van maar liefst €150,-.

Profiteer als nieuwe klant

Welkom! Als nieuwe klant ontvang je een mooie korting op de installatiekosten en een STANLEY schroevendraaier toolset van ons cadeau.

Ja, ik wil iemand opgeven

Wat fijn dat u iemand wilt opgeven. Bedankt! Laat jullie beiden gegevens achter via onderstaand formulier. Graag verwijzen we jullie nog naar de actievoorwaarden. Deze staan onderaan de pagina.

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Door uw informatie te verzenden, gaat u akkoord met ons gebruik van uw gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid en onze noodzaak om met u te communiceren via e-mail of telefoon dit verzoek te voltooien.

Actievoorwaarden

Wie mag een klant opgeven?

Alleen klanten van Securitas mogen persoonlijke of zakelijke connecties aanbrengen. We gaan ervan uit dat ieder aangedragen persoon persoonlijk op de hoogte is gebracht en toestemming geeft om zijn/haar persoonlijke gegevens achter te laten. Commerciële en bedrijfsmatige deelacties worden uitgesloten van deelname.

Wat ontvangen huidige klanten die iemand aanbrengen?

Zodra de aangedragen persoon klant is geworden van Securitas, ontvangt de tipgever, mits deze aan zijn/haar financiële verplichtingen heeft voldaan, een aanbrengbonus van €150,- netto. Voor de zakelijke klanten wordt het bedrag van de aanbrengbonus verhoogd, zodat zij excl. BTW ook een nettobedrag van €150,- ontvangen. De aanbrengbonus wordt na installatie/oplevering uitgekeerd.

Wat ontvangen aangedragen personen?

Nadat wij het verzoek hebben ontvangen, zullen we de aangedragen persoon telefonisch benaderen met betrekking tot deze actie. Vervolgens plannen wij een afspraak in. Zodra de aangedragen persoon klant van Securitas is geworden, ontvangt diegene een reductie op de installatiekosten en een STANLEY schroevendraaier toolset cadeau.

Aanpassen van de voorwaarden

Securitas kan de voorwaarden van deze actie op elk moment aanpassen. Hierover hoeven we niet te communiceren. We hebben het recht om de actie in te trekken, zodra we vermoeden dat er sprake is van fraude of als deelacties niet in lijn zijn met de algemene voorwaarden.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.