Skip to main content

Terreinbeveiliging voor agrarische bedrijven

Relatief veel bedrijven in de agrarische sector hebben te maken met brand of inbraak. De materiële en psychische gevolgen van zo’n gebeurtenis zijn vaak groot. Beveilig daarom uw terrein en boerenbedrijf goed door het nemen van de juiste beveiligingsmaatregelen.

surveillant in de natuur

Uw boerenbedrijf goed beveiligd tegen inbraak en brand

Met terreinbeveiliging van Securitas zorgt u voor een veilige omgeving voor uw panden, landbouwapparaten, vee, stallen en niet te vergeten: uw mensen. Onze beveiligingsoplossingen zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw boerenbedrijf.

Beveiligingsoplossingen voor argrarische bedrijven

Mobiele surveillance
Videoverificatie
Personal Alarm Bracelet
Beveiligingsmeldingen bijhouden

Volledig ontzorgd met totaalbeveiliging van Securitas

Wij brengen niet alleen advies uit over elektronische terreinbeveiliging, maar kijken vooral ook naar het totaalplaatje: welke maatregelen kunt u nog meer nemen om het bedrijf en het terrein veilig te houden? Wij denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u, na een lange dag werken, geen omkijken meer heeft naar de veiligheid van uw bedrijf.

 • Inbraakbeveiliging

  Elke zes minuten is er iemand slachtoffer van een inbraak. Helaas wordt de waarde van een goed alarmsysteem nog te vaak onderschat. Met onze BORG- gecertificeerde beveiligingsoplossingen weet u zeker dat u duurzame kwaliteit in huis haalt.

 • Camerabeveiliging

  Opvallende videobewaking heeft een bewezen preventieve werking. Mochten ongewenste bezoekers toch onverhoopt succesvol zijn, dan kunt u altijd rekenen op de hoogstaande video-observatie van Securitas en beschikt u altijd over duidelijke bewijslast.

 • Brandbeveiliging

  Wij installeren complete Life-Safety systemen die direct rook en brand opmerken. Wij monitoren alarmmeldingen en in geval van nood zorgen wij voor directe inzet van brandweer en andere hulpdiensten.

 • Toegangscontrole

  Met toegangscontrole van Securitas kunt u op afstand de toegang tot uw bedrijfsterrein beheren. Zo heeft u altijd zelf de touwtjes in handen.

Wat klanten zeggen

""Criminelen hebben het steeds vaker gemunt op boerenbedrijven. Goede beveiliging geeft ons een veilig gevoel en schrikt criminelen af.""

Pieter de Boer Eigenaar

Ontdek meer over terreinbeiliging voor boerenbedrijven

Neem contact met ons op via dit formulier

contact
Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Door uw informatie te verzenden, gaat u akkoord met ons gebruik van uw gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid en onze noodzaak om met u te communiceren via e-mail of telefoon dit verzoek te voltooien.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.