Skip to main content

Terreinbeveiliging voor boerenbedrijven

Een veilige omgeving creëren voor panden, landbouwapparaten, vee en stallen? Lees verder en ontdek hoe terreinbeveiliging optimaal ingezet kan worden om een veilige omgeving te creëren voor uw boerenbedrijf.

surveillant in de natuur

Bescherm uw agrarische bedrijven tegen inbraak en brand

Veel bedrijven binnen de agrarische sector hebben te maken met inbraak of brand. De impact van inbraak en brand is enorm, niet alleen materieel maar ook psychologisch. Beveilig uw terrein en boerenbedrijf goed door het opzetten van een beveiligingssyteem.

Monitoringoplossingen voor de agrarische sector

Alarmafhandeling
Videoverificatie
Personal Alarm Bracelet
Beveiligingsmeldingen bijhouden

Met een gerust gevoel thuis

Boeren maken lange dagen, als uw dag erop zit wil u ook echt zeker weten dat er geen omkijken is naar het bedrijf. Daarom brengen wij niet alleen een advies uit over elektronische terreinbeveiliging, maar kijken wij naar het totaalplaatje: welke maatregelen kunt u nog meer nemen om het bedrijf veilig te houden. Zo kunt u er voor kiezen om een beveiligingssysteem te laten installeren met camerabeveiliging zodat overal zicht op is.

Voorkom ongewenste situaties met Securitas’s beveiligingsoplossingen

 • Inbraakbeveiliging

  Elke zes minuten wordt er iemand slachtoffer van een inbraak. Helaas wordt de waarde van goede alarmsystemen vaak onderschat. Met onze CCV BORG gecertificeerde beveiligingsoplossingen weet u zeker dat duurzame kwaliteit in huis wordt gehaald.

 • Camerabeveiliging

  Voorkom ongewenst bezoek op het terrein dankzij camerabeveiliging. Opvallende videobewaking heeft een bewezen preventieve werking. Mochten ongewenste bezoekers toch onverhoopt succesvol zijn, dan kunt u altijd rekenen op de hoogstaande video-observatie van Securitas en beschik altijd over duidelijk bewijslast.

 • Brandbeveiliging

  Wij installeren complete Life-Safety-systemen die direct rook en brand opmerken. Wij monitoren alarmmeldingen en in geval van nood, zorgen wij voor directe inzet van brandweer en andere hulpdiensten.

 • Toegangscontrole

  Voorkom ongewenste situaties met Securitas’s beveiligingsoplossingen

Wat klanten zeggen

""Criminelen hebben het steeds vaker gemunt op boerenbedrijven. Goede beveiliging geeft ons een veilig gevoel en schrikt criminelen af.""

Pieter de Boer Eigenaar

Ontdek meer over terreinbeiliging voor boerenbedrijven

Neem contact met ons op via dit formulier

contact
Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Door uw informatie te verzenden, gaat u akkoord met ons gebruik van uw gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid en onze noodzaak om met u te communiceren via e-mail of telefoon dit verzoek te voltooien.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.