Skip to main content

Winkelbeveiliging

Een goede beveiliging van uw winkel is belangrijk om inbraak en diefstal te voorkomen. Voor al uw beveiligingsvragen kunt u terecht bij Securitas. Wij beveiligen al meer dan 20 jaar kleine en grote winkels en zorgen met onze beveiligingsoplossingen voor een veilige omgeving tijdens én na sluitingstijd.

Beveiligingsuitdagingen voor de retail

Winkeldiefstal tijdens openingstijden is één van de grootste uitdagingen voor retailers, maar ook inbraak en overvallen komen helaas steeds vaker voor. Het creëren van een veilige omgeving is essentieel voor uw klanten en medewerkers. Daar helpen we u graag bij. Van camerabeveiliging tot toegangscontrole en overvalbeveiliging: met de beveiligingsoplossingen van Securitas staat uw veiligheid altijd op de eerste plaats.

Beveiligingsoplossingen voor retail

Mobiele surveillance
Videoverificatie
False Alarm Reduction
Open- en sluitbegeleiding

Winkelbeveiliging vraagt om een totaalaanpak

Het treffen van preventieve maatregelen om diefstal en inbraak te voorkomen is noodzakelijk, maar er komt meer kijken bij winkelbeveiliging. In het geval van diefstal of inbraak, wat doet men dan? Hoe wordt dit opgevolgd? Allemaal vragen om over na te denken. Bij Securitas kijken we altijd naar het totaalplaatje. We bieden verschillende beveiligingsoplossingen om de veiligheid van uw winkel(s) te optimaliseren.

Man die beveiliging inregelt

Snelle en goede opvolging bij inbraak of diefstal

Veel ondernemers denken dat het hebben van twee camera's al voldoende is, maar er is meer nodig om ongewenste bezoekers buiten de deur te houden. Criminelen en inbrekers zijn steeds beter georganiseerd en weten precies wat de zwakke plekken van uw bedrijf zijn en hoe zij hun slag kunnen slaan. Snelle én goede opvolging bij een calamiteit is altijd van essentieel belang. Het hebben van camera's is goed, maar zolang deze niet zijn aangesloten op een alarmcentrale, loopt u als winkeleigenaar nog steeds een groot risico. Wij adviseren u graag over onze beveiligingsoplossingen.

Een Securitasbeveiliger in de gezondheidszorg

Eersteklas beveiliging voor een vast bedrag per week

Securitas biedt beveiligingsoplossingen voor een vast bedrag per week. Dat heeft als voordeel dat je geen grote investering hoeft te doen, maar wel direct kan profiteren van de voordelen van een totaalpakket aan beveiligingsmaatregelen met een gelijkmatige spreiding van de beveiligingskosten. Zo kan jij je volledig richten op de toekomst van je bedrijf en dragen wij zorg voor de veiligheid.

Wat klanten zeggen

De veiligheid waarborgen van ons team en onze klanten. Wij willen ontzorgd worden en de garantie hebben dat beveiliging werkt. Securitas is dé juiste partner.

Rob Geurts, mede-eigenaar Jumbo Phicoop
Rob Geurts Mede-eigenaar Jumbo Phicoop

Met de aanwezigheid van camerabeveiliging weet ik dat er in geval van nood, altijd iemand over mijn schouder meekijkt en Securitas zorgt voor onze veiligheid.

Drogisterij Nijkerk wordt beveiligd door Securitas
Bertha van Dusschoten Eigenaresse, Drogisterij & Parfumerie Nijkerk

Voorheen was ik erg bang. Het is zelfs voorgevallen dat ik ’s nachts op en neer reed om te kijken of alles in orde was. Dat is nu niet meer - we checken nu alles via de app.

Mede-eigenaar, Güven Slagerij
Adem Cekic Mede-eigenaar, Güven Slagerij
Centralist in alarmcentrale handelt alarm af op computerschermen

Ontdek meer over winkelbeveiliging

Neem contact met ons op via dit formulier
Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stem je in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.