Skip to main content

Winkelbeveiliging

Of het nu gaat om een onderdeel van een grote retailketen, of een zelfstandige retailer: winkeleigenaren lopen vaak tegen dezelfde beveiligingsvragen aan.

Beveiliging voor uw winkel

Winkeldiefstal is één van de grootste uitdagingen, maar beveiliging van de winkel na sluitingstijd staat ook hoog op het prioriteitenlijstje. Naast winkeldiefstal tijdens openingstijden en inbraak tijdens sluitingstijd, komen overvallen ook steeds vaker voor. Het creëren van een veilige omgeving is essentieel. Securitas beveiligt al meer dan 20 jaar kleine en grote winkels. Van camerabeveiliging tot toegangscontrole en overvalbeveiliging: met de geïntegreerde beveiligingsoplossingen staat veiligheid altijd op 1.

Winkel beveiliging is meer dan preventieve maatregelen

Het treffen van preventieve maatregelen om diefstal en inbraak te voorkomen is een prima aanpak, maar als het gaat om winkel beveiliging is dit helaas niet voldoende. In geval van diefstal of inbraak, wat doet men dan? Hoe wordt dit opgevolgd, hoe doet men dat zelf? Denk eens aan een overval. Welke stappen moeten er worden ondernomen en hoe veilig is de omgeving voor werknemers en klanten? Door deze vragen te stellen, wordt er gemerkt dat er meer komt kijken bij winkel beveiliging.

Monitoring oplossingen voor retail

Alarmafhandeling
Videoverificatie
False Alarm Reduction
Open- en sluitbegeleiding
Man die beveiliging inregelt

Elektronische beveiliging vs preventieve maatregelen

We merken dat de waarde van beveiliging binnen retail nog te vaak wordt onderschat. Veel ondernemers denken dat het hebben van 2 camera's al voldoende is om criminelen en inbrekers buiten de deur te houden. Helaas wordt criminaliteit tegenwoordig steeds beter georganiseerd. Wat ervoor zorgt dat criminelen en inbrekers precies de zwakke plekken van uw bedrijf kennen en weten hoe zij hun slag kunnen slaan. Het hebben van camera's is goed, maar zolang deze niet aangesloten zijn bij een alarmcentrale, zullen criminelen en inbrekers er vooralsnog in slagen. Daarom is snelle én goede opvolging bij een calamiteit altijd van essentieel belang.

Wat klanten zeggen

"De veiligheid waarborgen van ons team en onze klanten. Wij willen ontzorgd worden en de garantie hebben dat beveiliging werkt. Securitas is dé juiste partner. "

Rob Geurts, mede-eigenaar Jumbo Phicoop
Rob Geurts Mede-eigenaar Jumbo Phicoop

"Met de aanwezigheid van camerabeveiliging weet ik dat er in geval van nood, altijd iemand over mijn schouder meekijkt en Securitas zorgt voor onze veiligheid. "

Drogisterij Nijkerk wordt beveiligd door Securitas
Bertha van Dusschoten Eigenaresse, Drogisterij & Parfumerie Nijkerk

"Voorheen was ik erg bang. Het is zelfs voorgevallen dat ik ’s nachts op en neer reed om te kijken of alles in orde was. Dat is nu niet meer - we checken nu alles via de app."

Mede-eigenaar, Güven Slagerij
Adem Cekic Mede-eigenaar, Güven Slagerij

Ontdek meer over winkelbeveiliging

Neem contact met ons op via dit formulier

Centralist in alarmcentrale handelt alarm af op computerschermen
Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Door uw informatie te verzenden, gaat u akkoord met ons gebruik van uw gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid en onze noodzaak om met u te communiceren via e-mail of telefoon dit verzoek te voltooien.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.