Skip to main content

Ontvangst analoge signalen stopt definitief

Man met laptop

Onderneem actie voor 1 december 2023

Telecom providers zijn het analoge netwerk al enige tijd gefaseerd aan het stopzetten. Dit betekent dat onze alarmcentrale de analoge signalen niet meer zal ontvangen. Vanaf 1 december 2023 kunnen de analoge signalen die gebruikt worden voor doormeldingen, definitief niet meer worden ontvangen. Als gevolg van het stopzetten van het analoge netwerk, zal uw huidige analoge doormelding niet meer functioneren. Dit zal van invloed zijn op de ontvangst van alarmmeldingen in onze alarmcentrale in geval van een noodsituatie.

Uitstel door één provider

Eén van de telecomproviders heeft ervoor gekozen om het stopzetten per 1 december 2023 uit te stellen met maximaal 6 maanden. Echter, vanaf 1 december 2023 vervallen onderhoud, service en garantie volledig vanuit deze provider en zal Securitas dus geen analoge signalen meer kunnen ontvangen. Vandaar dat onze dienstverlening gebaseerd op analoge dienstverlening stopt per 1 december.

Neem contact met ons op

Om ervoor te zorgen dat uw beveiligingssysteem blijft functioneren zoals het hoort, adviseren we dringend om over te stappen op doormelding via een IP-netwerk. Wij kunnen u hierbij helpen.

Neem contact op voor advies.
Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.