We help make your world a safer place

Securitas is opgericht in 1934 en sindsdien is er veel veranderd. Toch blijven onze fundamentele overtuigingen ongewijzigd. Net als in het verleden, is alles wat we vandaag doen gebaseerd op onze sterke kernwaarden - Integriteit, Waakzaamheid en Behulpzaamheid.

Onze purpose verbindt

In 2019 hebben wij honderden collega’s gevraagd waarom zij naar hun werk gaan en wat iedereen bij Securitas wereldwijd verbindt. De antwoorden op deze vragen zijn vertaald in één purpose: We help make your world a safer place.

"Onze purpose beantwoordt de vraag waarom. Waarom bestaat Securitas? Waarom staan ​​we 's ochtends op en trekken we - met trots - het uniform aan? Ons doel beïnvloedt hoe we onze strategie vormgeven en hoe we ons gedragen. Onze purpose verbindt ons. Ons doel komt neer op wie we zijn en wat we willen bereiken ", zegt Peter Schollmann, algemeen directeur Securitas Nederland.  

We help make your world a safer place

Een gevoel van veiligheid. Het is ons meest kwetsbare bezit.
En in deze veranderlijke wereld, misschien wel kwetsbaarder dan ooit.
Veiligheid is een gedeelde waarde. Het is geen huisnummer in de buurt. Of een afdeling op ons werk. Veiligheid raakt iedereen. En iedereen is verantwoordelijk.

Wij helpen mensen, bedrijven en organisaties, om het bewustzijn van veiligheid te vergroten en hun veiligheid te beschermen. Door ons te verenigen met hun wereld en door kennis te delen. Door waakzaam te zijn op een manier die gastvrij is, juist als er niets gebeurt. Door de beste technologie in te zetten. Zodat we met de juiste informatie, ieder incident voor zijn. Of razendsnel kunnen reageren. Intelligente beveiligingsoplossingen, die toekomstbestendig zijn.

Daarmee zetten we ons samen in, om deze wereld iedere dag een stukje veiliger te maken.